Πέισερς - Χόρνετς 119-80

Φώτης Καρακούσης
Πέισερς - Χόρνετς 119-80

bet365

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν το ματς κόντρα στους Χόρνετς οι Πέισερς, με την ομάδα της Ιντιάνα να διασύρει τους αντιπάλους της με το εμφατικό 1109-80.

Πιο εύκολο απόγευμα (στην Αμερική μιλάμε) από όσο θα περίμενε και πιο αισιόδοξος φίλος τους πέρασαν κόντρα στους Χόρνετς οι Πέισερς. Η ομάδα της Ιντιάνα ήταν σαρωτική διασύροντας τις... σφήκες με το εμφατικό 119-80 και έφτασαν έτσι το 34-24, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στα φετινά playoffs, ενώ ο αντίπαλός τους έπεσε στο 19-38. Ο αγώνας όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης, καθώς η διαφορά ξεπέρασε πολλές φορές τους 40 πόντους για να σταματήσει στους 38.

Το μόνο που αξίζει ήταν τα όσα έκαναν σήμερα στο παρκέ οι Σαμπόνις και Τέρνερ. Ο Λιθουανός ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 21 πόντους, έχοντας όμως και 15 ριμπάουντ, αλλά και 9 ασίστ, χάνοντας δηλαδή για μία ασίστ το triple double. Ο σέντερ των Πέισερς από την άλλη είχε μεν 6 πόντους, μέσα στην ρακέτα ήταν ανίκητος ρίχνοντας όχι μία και δύο, αλλά 8 τάπες. Θετικοί και οι Ουόρερν και Χολιντέι με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο ήταν ο Μπρίντζες που έφτασε τους 17 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα