Στους Χιτ με 30 εκατομμύρια για 2 χρόνια ο Ιγκουοντάλα (pic)

Gazzetta team
Στους Χιτ με 30 εκατομμύρια για 2 χρόνια ο Ιγκουοντάλα (pic)

bet365

Λευκός καπνός για την υπόθεση του Ιγκουοντάλα, με τους Γκρίζλις και Χιτ να συμφωνούν και τον έμπειρο φόργουορντ να γίνεται κάτοικος Μαϊάμι βάζοντας στην τσέπη του 30.000.000 δολάρια για δύο χρόνια. Την αντίθετη διαδρομή θα κάνει ο Τζάστις Ουίνσλοου που θα συνεχίσει στις... αρκούδες.

Περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει με τον Ντανίλο Γκαλινάρι, η απόκτηση του Αντρέ Ιγκουοντάλα από από τους Χιτ είναι γεγονός. Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βονιαρόφσκι, οι Χιτ συμφώνησαν με τους Γκρίζλις και ο έμπειρος φόργουορντ θα πάρει από την ομάδα του Μαϊάμι 30.000.000 δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσον περνάνε οι ώρες θα μαθαίνουμε και το τι θα πάρουν οι Γκρίζλις, με τον πρώτο παίκτη που θα είναι κάτοικος Μέμφις να είναι ο Τζάστις Ουίνσλοου. Ο 23χρονος φόργουορντ των Χιτ έχει φέτος 11.3 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα