Πέλικανς-Μπακς: Ο MVP Γιάννης νίκησε κατά κράτος το νούμερο 1 του Draft Ουίλιαμσον (vid)

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς-Μπακς: Ο MVP Γιάννης νίκησε κατά κράτος το νούμερο 1 του Draft Ουίλιαμσον (vid)

bet365

Εκτός από την… μάχη των Πέλικανς με τους Μπακς είχαμε και αυτή του Ουίλιαμσον με τον Αντετοκούνμπο, με τον MVP Γιάννη να νικάει κατά κράτος το νούμερο 1 του Draft Ζάιον.

Μόλις τέσσερα παιχνίδια είχε η σημερινή βραδιά, αλλά όλα είχαν την σημασία τους. Όπως αυτό στη Νέα Ορλεάνη με τους Πέλικανς να υποδέχονται τους Μπακς. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρξε καθώς τα… ελάφια είναι απείρως πιο μπροστά από τους «πελεκάνους», αλλά όλοι περίμεναν πως και πως την… μάχη του Ζάιον Ουίλιαμσον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο νούμερο 1 του Draft υποδέχθηκε τον MVP, με τον Γιάνναρο να τον νικάει κατά κράτος.

Ο Έλληνας φόργουορντ σε 33 λεπτά συμμετοχής είχε 34 πόντους με 11/16 δίποντα, 11/ τρίποντο και 9/13 βολές. Επίσης κατέβασε 17 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ και έριξε και 1 τάπα. Από την άλλη ο άτυχος της φετινής χρονιάς καθώς έχασε πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού, έπαιξε 32 λεπτά και είχε 20 πόντους με 5/16 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 10/14 βολές. Επίσης κατέβασε 7 ριμπάουντ και έδωσε και 5 ασίστ. Ο Γιάνναρος νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλό του με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται στο τέλος.

 

NBA Τελευταία Νέα