Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του ζήτησε πράγματα που άφησε ο κόσμος στο «Staples Center»

Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του ζήτησε πράγματα που άφησε ο κόσμος στο «Staples Center»

Κάτια Πετροπούλου
Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του ζήτησε πράγματα που άφησε ο κόσμος στο «Staples Center»

bet365

Συγκινημένη από την στήριξη του κόσμου και τις προσευχές του, μετά τον θάνατο του άντρα και της κόρης της, η Βανέσα Μπράιαντ ζήτησε να κρατήσει μερικά από τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στο «Staples Center».

Στο γήπεδο το οποίο «έχτισε» ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως λένε οι Αμερικανοί, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή της άσχημης είδησης του θανάτου του χιλιάδες φίλοι των Λέικερς - και όχι μόνο - για να τον τιμήσουν.

Ο καθένας άφησε ένα κερί, ένα λουλούδι, μια ζωγραφιά, ένα γράμμα, αλλά και άλλα πράγματα, για να τα αφιερώσουν στον «Black Mamba», αλλά και στην 13χρονη κόρη του Τζιάνα, και τα επτά ακόμα άτομα που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Συγκινημένη η Βανέσα από την αγάπη του κόσμου και τη στήριξή του, ζήτησε να κρατήσει μερικά από αυτά τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στο «Staples Center», όπως έγραψαν οι «Los Angeles Times».

Ο πρόεδρος του «Staples Center», του «L.A. Live» και του «Microsoft Theater», Λι Ζίντμαν, δήλωσε πως κάποια από αυτά τα ευπαθή πράγματα θα μπουν σε ειδικές βιτρίνες και θα τοποθετηθούν διάσπαρτα σε χώρους του γηπέδου, μετά το Σαββατοκύριακο του Super Bowl.

«Η Βανέσα επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε "η οικογένειά μας θα ήθελε κάποια από τα πράγματα εκεί έξω". Οπότε, θα καταγράψουμε κάθε ένα από αυτά. Εννοώ, δηλαδή, μπλουζάκια, γράμματα, μπάλες μπάσκετ, λούτρινα αρκουδάκια, παιχνίδια. Θα τα βάλουμε σε ειδικά κοντέινερς και θα τα στείλουμε στην οικογένεια», είπε σχετικά ο Ζίντμαν.

Ο πρόεδρος του γηπέδου είπε πως πήραν αυτή την ιδέα από την «Manchester Arena», όπου το 2017 στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε έγινε βομβιστική επίθεση. «Όλα τα λουλούδια και τα πάντα μπήκαν σε θήκες και τα σκόρπισαν στην πόλη. Οπότε, θα μαζέψουμε όλα τα λουλούδια και θα τα βάλουμε μέσα και τριγύρω στο "L.A. Live" (συγκρότημα κτιρίων) και στο "Staples Center". Οι φίλαθλοι αφιέρωσαν το χρόνο τους για να πάρουν ένα λουλούδι ή ένα φυτό και να το φέρουν εδώ, οπότε κάποια από αυτά θα μείνουν εδώ».

Πρόσθεσε, δε, πως: «Ο στόχος μας είναι να καθαρίσουμε κάπως το χώρο και ζητάμε από τον κόσμο - πρόκειται να βάλουμε και σήμανση σε όλο το "L.A. Live" και το "Staples Center" -αν νιώθει αυτή την ανάγκη, μπορεί να έρθει εδώ. Αλλά ελπίζουμε να μην φέρουν κάποιο δώρο ή λουλούδια, αλλά να κάνουν μια δωρεά στο "Mamba Foundation" που έχει δημιουργηθεί (για τη στήριξη των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην τραγωδία)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα