Ρικ Φοξ: «Σόκαρε πολλούς ανθρώπους η είδηση του... θανάτου μου» (vid)

Gazzetta team
Ρικ Φοξ: «Σόκαρε πολλούς ανθρώπους η είδηση του... θανάτου μου» (vid)

bet365

Ο Ρικ Φοξ μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν στο ίδιο ελικόπτερο με τον Κόμπι Μπράιαντ, που στοίχισε την ζωή σε εννέα άτομα συνολικά.

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ έπεσε στο Καλαμπάσας και ο ίδιος είναι νεκρός, οι φήμες ήθελαν και τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στους Λέικερς, Ρικ Φοξ, μαζί του.

Ωστόσο, ο 50χρονος πρώην φόργουορντ δεν ήταν μαζί και ο ίδιος μίλησε στο «ΤΝΤ» για τις αντιδράσεις του κόσμου, που τον νόμιζαν νεκρό.

«Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Σόκαρε πολλούς ανθρώπους της ζωής μου», είπε και πρόσθεσε για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον καλό του φίλο και προπονητή Κινγκ Ράις:

«Είχα μόλις δει τα νέα και τού απάντησα, λέγοντας "Έι, είναι τρελό αυτό με τον Κόμπι" κι εκείνος έκλαιγε. Άρχισα να κλαίω κι εγώ. "Είσαι ζωντανός!" μού είπε και σκεφτόμουν τι εννοούσε. Και τότε το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα