Κόμπι Μπράιαντ: Ο Τζόκοβιτς δεν θα ξεχάσει το χαμόγελό του... (pic)

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Τζόκοβιτς δεν θα ξεχάσει το χαμόγελό του... (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κόμπι Μπράιαντ: Ο Τζόκοβιτς δεν θα ξεχάσει το χαμόγελό του... (pic)

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε από καρδιάς για ν' αποχαιρετήσει τον φίλο του, Κόμπι Μπράιαντ, για τον οποίο ανέφερε πως το χαμόγελό του μετέδιδε πάντα θετική ενέργεια. «Σε ευχαριστούμε για την κληρονομιά που άφησες, θα ζείτε μαζί με την Τζιάνα στις καρδιές μας»...

Το μήνυμα του «Νόλε» στα social media για τον χαμό του Mamba:

«Η καρδιά μου θρηνεί. Ο Κόμπι ήταν μέντορας και φίλος. Δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του που υποφέρει από την τραγωδία...

Είθε ο Θεός ν' αναπαύσει εσένα και την Τζιάνα σου. Ευχαριστώ που ήσουν εκεί για εμένα και ενέπνευσες τον κόσμο. Ευχαριστώ που έδειξες σε όλους τους αθλητές πως να σέβονται αυτό που κάνουν και να έχουν υγιή ανταγωνισμό.

Ευχαριστώ για τη σπουδαία κληρονομιά που αφήνεις πίσω σε εμάς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου με το οποίο μετέδιδες την θετική σου ενέργεια όπου κι αν πήγαινες... Εσύ και η κόρη σου θα ζείτε αιώνια στην καρδιά μας. RIP φίλε μου, σε αγαπώ πολύ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα