Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ να σουτάρω τρίποντα, είμαι φαν του Ζλάταν»!

Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ να σουτάρω τρίποντα, είμαι φαν του Ζλάταν»!

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ να σουτάρω τρίποντα, είμαι φαν του Ζλάταν»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και εξήγησε πως ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα γίνει «τέρας»!

Οι Μπακς βρίσκονται στο Παρίσι για τον αυριανό (24/1, 22:00) αγώνα με τους Χόρνετς και ο Έλληνας σούπερ σταρ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου έπειτα από την προπόνηση των «Ελαφιών».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε:

Για το ότι αποτελεί σύμβολο της παγκοσμιοποίησης του μπάσκετ: «Σίγουρα, νομίζω ότι είμαι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους διεθνείς παίκτες στη λίγκα όμως υπάρχουν κι άλλοι μη Αμερικανοί που παίζουν στο ΝΒΑ ή αγωνίστηκαν στο παρελθόν. Το ΝΒΑ κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι, παλαιότερα με τους αγώνες στο Λονδίνο και πλέον στο Παρίσι. Μακάρι αυτά τα παιχνίδια να γίνονται κάθε χρόνο! Οι φίλαθλοι μάς υποστηρίζουν, επομένως υπάρχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά μας».

Για τη ρουτίνα του πριν από τους αγώνες των Μπακς (σ.σ. το χτύπημα της... κόμπρας στον Ρόμπιν Λόπεζ): «Είναι μια απολαυστική συνήθεια! Ο Ουέσλι Μάθιους και ο Ρόμπιν Λόπεζ το άρχισαν, έχει πλάκα και μετά το συνέχισα εγώ. Όλη η ομάδα το απολαμβάνει, είναι κάτι που το κάνουμε πριν από τους αγώνες και νιώθουμε καλύτερα»!

Για την επίσκεψη του στο γήπεδο της Παρί και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο: «Μου αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο, συνήθιζα να υποστηρίζω την Άρσεναλ όταν ήμουν μικρός. Ο πατέρας μου έπαιζε, επίσης ποδόσφαιρο... Έπαιξα για πρώτη φορά σε ηλικία 9 ετών ως το 12, όταν ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Όποτε παίζω FIFA, παίρνω την Παρί. Είμαι μεγάλος φαν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όταν έπαιζε εδώ! Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε παίκτες όπως ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ... Πήγαμε στα αποδυτήρια, κλωτσήσαμε μπάλες. Όλη η εμπειρία έχει πλάκα ενώ πήραμε και κάποιες φανέλες, ήταν καλό».

Για την προσαρμογή στο να δώσει αγώνα της regular season σε άλλη χώρα: «Η προσαρμογή έγινε σταδιακά. Είχαμε να ξεπεράσουμε το τζετ - λαγκ και η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε. Πήραμε ρεπό χθες ώστε να προσαρμοστούμε... Περπάτησα για λίγο στην πόλη, οι φίλαθλοι με αναγνώρισαν... Αγαπώ να βρίσκομαι εδώ! Ήλθα στο Παρίσι πριν από 2-3 χρόνια με την κοπέλα μου, κυκλοφόρησα στην πόλη και κανείς δεν με αναγνώρισε. Η πόλη έχει υπέροχη αύρα».

Για το ντεμπούτο του Ζάιον Ουίλιαμσον και τη συμβουλή που θα του έδινε: «Ξέρω ότι έκανε ντεμπούτο χθες... Δεν μπόρεσα να το δω γιατί ήταν πολύ αργά εδώ όμως όταν ξύπνησα, είδα τα highlights του και ότι πέτυχε 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο. Ήταν απίστευτο! Είμαι ενθουσιασμένος μαζί του και χαρούμενος που επέστρεψε. Το μόνο που θα του έλεγα είναι να έχει υπομονή, να δουλέψει σκληρά και να είναι υγιής. Είχε κάποια θέματα με το γόνατο του, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεται... Θα γίνει "τέρας", όλη η λίγκα ξέρει ότι θα γίνει τέρας. Ας το κάνει βήμα - βήμα».

Για τα τρίποντα: «Δεν ξέρω αν θα σουτάρω περισσότερα... Απλώς νιώθω άνετα.. Αγαπώ να σουτάρω τρίποντα! Βοηθάει το παιχνίδι μου. Εφόσον νιώθω άνετα, θα σουτάρω περισσότερα»

 

NBA Τελευταία Νέα