Ουίλιαμσον: «Το ντεμπούτο μου ήταν όλα όσα είχα ονειρευτεί εκτός από την... ήττα» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ουίλιαμσον: «Το ντεμπούτο μου ήταν όλα όσα είχα ονειρευτεί εκτός από την... ήττα» (vid)

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μίλησε για το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ και σχολίασε ότι ήταν όλα όσα είχε ονειρευτεί, αλλά χωρίς την ήττα στο τέλος.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσμον έκανε εκπληκτικό ντεμπούτο στο ΝΒΑ, που όμως δεν συνδυάστηκε με νίκη. Ο νεαρός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά δεν μπορούσε να παίξει παραπάνω απ' όσο έπαιξε ακόμα και αν το ήθελε. Ο Ζάιον παραδέχτηκε ότι είχε ονειρεμένο ντεμπούτο, εκτός από την ήττα, ενώ μίλησε και για τα τρίποντα τα οποία έφτιαξε... αναγκαστικά.

«Είναι πολύ δύσκολο. Είμαι 18 χρονών και δεν σκέφτομαι πολλά πέρα από το να κερδίσω το παιχνίδι, ήταν δύσκολο που βγήκα. Όταν δεν μπορείς να τρέξεις και να κάνεις αθλητικές κινήσεις το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να σουτάρεις και αυτό που είδατε ήταν το αποτέλεσμα.

Το ντεμπούτο μου ήταν όλα όσα ονειρεύτηκα εκτός από την ήττα. Η ενέργεια του κόσμου και της πόλης ήταν εξαιρετική και είμαι ευγνώμον. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά θα ήθελα να έχω κερδίσει, οπότε κοιτάω το επόμενο παιχνίδι».

Δείτε όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ουίλιαμσον:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα