Μαγικός Ουίλιαμσον με 17 πόντους σε 4 λεπτά (vid)

Φώτης Καρακούσης
Μαγικός Ουίλιαμσον με 17 πόντους σε 4 λεπτά (vid)

bet365

Μόλις 4 λεπτά έφταναν για να δείξει ο Ζάιον Ουίλιαμσον πόσο τεράστιος παίκτης είναι. Στο διάστημα αυτό το νούμερο 1 του draft πέτυχε 17 πόντους με 4/4 τρίποντα και «τρέλανε» τους πάντες.

Όλος ο κόσμος του μπάσκετ περίμενε πως και πως το ντεμπούτο του Ζάιον Ουίλιαμσον με το νούμερο 1 του draft να ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Στις πρώτες περιόδους του αγώνα των Πέλικανς με τους Σπερς, ο νεαρός πάουερ φόργουορντ άφαντος, καθώς παίζοντας για περίπου από 4 λεπτά στις τρεις πρώτες είχε μόλις 5 πόντους με μια εμφάνιση που είχε περάσει εντελώς απαρατήρητη. Στην 4η ωστόσο ήταν σαν στο παρκέ να κατέβηκε άλλος παίκτης, αυτός που είδαμε όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τα ματς του Ντιουκ. Ο Ουίλιαμσον σε μόλις 4 λεπτά κατάφερε να πετύχει 17 πόντους με 4/4 τρίποντα και να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους των... πελεκάνων που γέμισαν τις εξέδρες μόνο γι' αυτόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα