Oι παίκτες του ΝΒΑ που μισιούνται! (vids)

Νίκος Καρφής
Oι παίκτες του ΝΒΑ που μισιούνται! (vids)

bet365

Με αφορμή τον καυγά του Μπάτλερ με τον Ουόρεν πριν λίγο καιρό, το gazzetta.gr παρουσιάζει παίκτες του ΝΒΑ που μισιούνται και δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Πολλές φορές στο ΝΒΑ μια κόντρα δυο παικτών δεν σταματά όταν τελειώνει και ο αγώνας.

Η διαμάχη συνεχίζεται και όταν ξαναβρεθούν αντιμέτωποι στο παρκέ, πάλι θα έχουμε μανούρα, διένεξη, καυγά και γιατί όχι ξύλο.

Το gazzetta.gr επέλεξε παίκτες της λίγκας που... μισιούνται και δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλλο. Πάντα στα ματς περιμένεις το πότε θα ανάψει η... σπίθα.

Τζίμι Μπάτλερ - Τι Τζέι Ουόρεν

Το τελευταίο... ζευγάρι που ανέβασε τους τόνους ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με τον Τι Τζέι Ουόρεν. Φυσικά όταν μιλάμε για τον Jimmy Bucket ξέρουμε πως λατρεύει να μπλέκεται σε φασαρίες και καυγάδες.

Ο παίκτης δεν δέχθηκε το φάουλ του Ουόρεν, του ζήτησε τον λόγο, κόλλησε κεφάλι με κεφάλι στον αντίπαλο του, στη συνέχεια του έστειλε φιλάκια, ενώ μετά το ματς τον αποκάλεσε σκουπίδι.

Βέβαια δεν έμεινε εκεί, καθώς κύκλωσε επιδεικτικά το επόμενο ματς κόντρα στους Πέισερς για να δείξει πως είναι έτοιμος να λιώσει τον Ουόρεν στην επόμενη συνάντηση τους. Μάλιστα έγραψε πως «εγώ μπορώ να τον μαρκάρω, ενώ εκείνος δεν μπορεί να μαρκάρει εμένα».

Σίγουρα οι μάχες των Χιτ με τους Πέισερς που θα ακολουθήσουν θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον!

Ρούντι Γκομπέρ - Χασάν Ουάιτσαϊντ

Μία από τις γνωστές κόντρες είναι και αυτή του Ρούντι με τον Χασάν. Δύο από τους πιο αξιόπιστους ψηλούς της λίγκας και εξαιρετικούς αμυντικούς. Ο Γάλλος με ένα ειρωνικό tweet υποστήριξε πως μερικές φορές μπορεί να έχεις καλά στατιστικά, αλλά να μην μπορείς να βοηθάς την ομάδα σου. Επιπλέον μετά το ματς των Μπλέιζερς με τους Τζαζ, ο Λίλαρντ αποκάλεσε τον Ουάιτσαϊντ ως τον καλύτερο αμυντικό σέντερ στο ΝΒΑ.

Για αυτή την ατάκα ενημερώθηκε ο Ρούντι Γκομπέρ (κορυφαίος αμυντικός στη λίγκα πέρυσι) και έριξε το... καρφάκι του. «Θα έπρεπε να πει στον προπονητή του να τον βάλει μέσα στα τελευταία λεπτά του ματς», ήταν η ατάκα του Γάλλου που στάθηκε στην επιλογή του Στοτς να μην έχει τον Ουάιτσαϊντ στο παρκέ στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα. Ο Γκομπέρ τελείωσε το ματς με 16 πόντους (7/7 σουτ), 15 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά, ενώ ο ψηλός του Πόρτλαντ είχε 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 22 λεπτά.

Δεν... πάει και πολύ τον Χασάν ο Ρούντι.

Τζοέλ Εμπίντ - Καρλ-Άντονι Τάουνς

Ο Εμπίντ έχει δημιουργήσει αρκετούς... εχθρούς στη λίγκα, αφού δεν είναι ήσυχο παιδί πάνω στο παρκέ. Λατρεύει να κάνει trash talking, δεν λέει όχι σε καυγάδες, ενώ είναι και άρχοντας στο τρολάρισμα.

Στο ματς των Σίξερς με τη Μινεσότα, είχαμε μπουνιές, κεφαλοκλειδώματα, λαβές!. Δημιούργησαν χαμό στο παρκέ και αν δεν είχαν επέμβει γρήγορα οι ψυχραιμότεροι, θα είχαμε δράματα.

Οι δυο τους δεν έμειναν εκεί αφού μετέφεραν την κόντρα στους και στα social media.

Ο Εμπίντ έγραψε : «Μεγάλη ομαδική νίκη! Μεγάλωσα ανάμεσα στα λιοντάρια και μια γάτα (cat, από την συντομογραφία ΚΑΤ, του ονόματος του Τάουνς) όρμησε πάνω μου απόψε. Η μάνα του μου έκανε κ@&$οδάχτυλα», αναφέροντας στο σχόλιό του και τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέρυσι είχε κόντρα με τον Τάουνς, καθώς φημολογούταν ότι κοιμήθηκε με την κοπέλα του.

Ο ΚΑΤ δεν γινόταν να μην απαντήσει. «Δεν είμαι σκ$%α, έχω μεγαλώσει ανάμεσα στα λιοντάρια», κοροϊδεύοντας τα λεγόμενα του Εμπίντ με clown emojis και ποστάροντας την φωτογραφία που έκλαιγε, μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς στα περσινά playoffs.

Ο σέντερ των Σίξερς έκανε σχόλιο στην ανάρτηση, γράφοντας: «Φαντάσου να μιλάς μετά από μια ήττα 20 πόντων. Συνέχισε να χρησιμοποιείς εκείνη την φωτογραφία που νοιαζόμουν για την ήττα στον δεύτερο γύρο των playoffs (που έκλαιγε ο Εμπίντ). Α, περίμενε, δεν έχεις πάει ποτέ σε playoffs. Δεν ξέρεις πως είναι. Ήσουν κότα όλη σου τη ζωή. Γι' αυτό σού φέρθηκε σαν σκ$%λα ο ξέρεις ποιος. Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα αυτά που έγιναν, αλλά ξέρω πράγματα για σένα. Μού ανήκεις».

Ο Τάουνς έσβησε το σχόλιο, αλλά ο Εμπίντ το έκανε printscreen κι επεσήμανε «είτε έσβησε το σχόλιό μου, είτε το έκρυψε».

Ραζόν Ρόντο - Κρις Πολ

Αν τους κλειδώσεις σε ένα σπίτι, σίγουρα θα σκοτωθούν στο ξύλο.

Μία από τις πιο διάσημες κόντρες, all time classic που λέμε!

Δυο παίκτες που ποτέ δεν βάζουν νερό στο κρασί τους και ειδικά όταν συναντιούνται. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα έγιναν στο περσινό ματς μεταξύ Λέικερς και Ρόκετς. Αν τους αφήναν οι συμπαίκτες τους, θα μετέτρεπαν το γήπεδο σε ρινγκ. Ήδη ξεκίνησαν με καλές μπουνιές, ενώ ο Πολ πήγε να βγάλει το μάτι του Ρόντο.

Μετά από εκείνο το σκηνικό ο CP3 είχε πει πως όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Πολ δεν είναι καλός συμπαίκτης.

Ράσελ Ουέστμπρουκ - Πάτρικ Μπέβερλι

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα αγαπημένα παιδιά, τους Ουέστμπρουκ και Μπέβερλι.

Πάντα όταν έρχονται αντιμέτωποι, μανουριάζουν. Σιχαίνονται ο ένας τον άλλο, δεν κάνουν ποτέ βήμα πίσω. Όταν μοιριστούν καυγά, πηδάνε μέσα, ειδικά αν είναι ο παίκτης που μισούν

Πολλές φορές έχουν... πιαστεί, ενώ ο Russ για να μειώσει τον γκαρντ των Κλίπερς, είπε πως δεν είναι καλός αμυντικός. Από την πλευρά του ο Πατ πάντα τον προκαλεί και του... κολλάει όταν τον αντιμετωπίζει. Μακάρι να βρεθούν αντιμέτωποι στα φετινά playoffs. \

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα