Ουίλιαμσον: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να χτυπήσω τον τοίχο»

Ουίλιαμσον: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να χτυπήσω τον τοίχο»

Αντωνία Σπανού
Ουίλιαμσον: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να χτυπήσω τον τοίχο»

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην δράση και μίλησε για όλες τις στιγμές απόγνωσης που πέρασε αυτούς τους μήνες.

Μετά από αρκετούς μήνες ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι πανέτοιμος να κάνει ντεμπούτο στο ΝΒΑ και ο μπασκετικός κόσμος τον περιμένει με ανυπομονησία. Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Σπερς το Νο.1 του ντραφτ θα πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος και ο νεαρός μίλησε για όλα εκείνα που σκεφτόταν αυτόν τον καιρό.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ. Θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος να σκέφτομαι το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ». Το βράδυ δεν ξέρει αν θα κοιμηθεί, αλλά στον πάγκο φαινόταν λίγο κουρασμένος και έτοιμος να τον πάρει ο ύπνος, με τον Ζάιον να αστειεύεται με τους δημοσιογράφους και να λέει ότι κάνει διαλογισμό.

Ο παίκτης των Πέλικανς έκανε εγχείριση στο γόνατο του πριν καν προλάβει να κάνει ντεμπούτο και η διαδικασία που χρειάστηκε να περάσει δεν ήταν εύκολη.

«Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ. Είναι δουλειά πλέον. Η πόλη είναι σπουδαία και όμορφη. Οι άνθρωποι είναι όμορφοι. Νιώθω λες και με έχουν υιοθετήσει. Μου δείχνουν παντού αγάπη. Μου λένε πόσο ανυπομονούν. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να ρίξω μπουνιά σε έναν τοίχο ή να κλοτσήσω καρέκλες, είναι ανυπόφορο. Να μην μπορείς να κουνήσεις το κορμί σου όπως θες, να μην κάνεις αθλητικές κινήσεις. Είναι σκληρό. Ειδικά επειδή είμαι 19 και δεν έχω παίξει καν το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ. Ήταν σκληρό, αλλά πάλεψα».

Μέρος της αποθεραπείας του Ζάιον είχε και στο να μάθει αλλιώς να περπατάει και να πηδάει...

«Νομίζω ότι δεν προσγειώνομαι με ίσια πόδια, δεν αφήνω την δύναμη να πάει στα πόδια μου. Είναι πολλά τεχνικά θέματα. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Θα σας τα δείξω σε βίντεο καλύτερα. Ως ομάδα περάσαμε μια κακή περίοδο, αλλά αλλάξαμε τα δεδομένα. Όλοι παίζουν καλύτερα και ανυπομονώ να μπω και εγώ και να διασκεδάσουμε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα