Ρόκετς: Προσπαθούν να μην... ανησυχούν με τις 4 σερί ήττες

Αντωνία Σπανού
Ρόκετς: Προσπαθούν να μην... ανησυχούν με τις 4 σερί ήττες

bet365

Οι Ρόκετς έχασαν από τους Θάντερ, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους και προσπαθούν να μην ανησυχούν με την πορεία τους τον τελευταία καιρό.

Σε κρίση βρίσκονται οι Ρόκετς, αφού οι σερί ήττες έχουν φέρει μια ανησυχία σε παίκτες και επιτελείο. Ο Χάρντεν συνεχίζει να είναι άστοχος και το Χιούστον να προσπαθεί να επιστρέψει στις νίκες. Οι Ρόκετς έχασαν από τους Θάντερ με 112-107, ενώ μοιάζει να είναι η πιο δύσκολη ήττα τους αυτή, αφού έχασαν προβάδισμα 15 πόντων και μαζί και την νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας Μάικ Ντ' Αντόνι σχολίασε:

«Αυτή την στιγμή, είμαστε σε μια περίοδο που αν είναι κάτι να πάει άσχημα, πάει άσχημα. Όταν βρέχει ρίχνει και... ρίχνει ακόμα πιο πολύ. Μπορούμε να επιλέξουμε να αντιδράσουμε και να σηκωθούμε. Μπορείς να επιλέξεις να μην ακούς τον θόρυβο. Μπορείς να επιλέξεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να τα πας καλύτερα. Θα κάνω το ίδιο και αν όλοι κάνουν το ίδιο θα είμαστε εντάξει. Αλλά αν δεν το κάνουμε αυτό και αρχίσουμε να ακούμε και να αμφισβητούμε αυτό και εκείνο, θα έχουμε προβλήματα».

Η κακή περίοδος των Ρόκετς συνδέετε και με αυτή του Χάρντεν, όπου η κακή βραδιά του στο σκοράρισμα ήταν ιστορικά κακή με 1/17 τρίποντα, που είναι και το ρεκόρ του σε χαμένα. Ο «Μούσιας» έμεινε σχεδόν μισή ώρα παραπάνω για να σουτάρει μετά το τέλος του αγώνα και σε αυτό το 1-5 που έχει η ομάδα του στα τελευταία 6 παιχνίδια εκείνος έχει 34.8% συνολικά και 23.9% στα σουτ τριών πόντων.

 

NBA Τελευταία Νέα