Άλεξ Αντετοκούνμπο εναντίον ΛεΜπρόν και Ουέιντ Τζούνιορ!

Gazzetta team
Άλεξ Αντετοκούνμπο εναντίον ΛεΜπρόν και Ουέιντ Τζούνιορ!

bet365

Τρομερή αναμέτρηση έρχεται το Σάββατο (18/01), καθώς ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσει στο παρκέ τους γιους των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ!

«Όταν τα μέλη της οικογένειας των δύο μεγαλύτερων αστέρων και σούπερ ταλαντούχων αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ αναμετρηθούν στο παρκέ, ο κόσμος θα το προσέξει», αναφέρει η «Milwaukee Journal Sentinel».

Και δεν έχει άδικο, καθώς μια αναμέτρηση μεταξύ του αδερφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ, και των γιων του ΛεΜπρόν Τζέιμς (Μπρόνι) και Ντουέιν Ουέιντ (Ζάιρε) σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Και αυτό θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (18/01), όταν το Dominican θα αντιμετωπίσει το Sierra Canyon.

Ο προπονητής του Άλεξ, Τζιμ Γκοσζ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο διευθυντής με πήρε τηλέφωνο τον προηγούμενο Μάρτιο ή Απρίλιο και με ρώτησε αν ενδιαφερόμασταν για ένα παιχνίδι. Είπαν πως θα είναι ιντριγκαδόρικο να παίξει η ομάδα του αδερφού του Γιάννη με αυτή του γιου του ΛεΜπρόν. Υπογράψαμε την συμφωνία κι εδώ είμαστε. Θα είναι ένα διασκεδαστικό event. Όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν και κοιτάξουν πίσω, στα χρόνια που ήταν στο High School, πιθανώς να είναι ένα από τα κορυφαία highlight τους. Θα είναι ωραίο για όλους να δουν έναν Αντετοκούνμπο, έναν Ουέιντ και έναν Τζέιμς με τη μία!».

 

NBA Τελευταία Νέα