Ψηφίσατε: Αντετοκούνμπο και Τζέιμς οι δύο αρχηγοί του All Star Game! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: Αντετοκούνμπο και Τζέιμς οι δύο αρχηγοί του All Star Game! (pic)

bet365

Το All Star Game είναι προ των πυλών, η ψηφοφορία για τους αρχηγούς τρέχει και οι αναγνώστες του gazzetta μίλησαν. Αντετοκούνμπο και Τζέιμς είναι οι δύο αρχηγοί που θέλετε να δείτε να ηγούνται.

Το All Star Game του Σικάγο έρχεται σιγά σιγά και η ψηφοφορία για τους δύο αρχηγούς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Τα νέα αποτελέσματα θέλουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς να πήρε πίσω την πρωτιά που του πήρε για λίγο ο νεαρός Λούκα Ντόντσιτς και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σταθερά στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει να κάνει με τους δύο αρχηγούς από Ανατολή και Δύση, με τον κόσμο να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιλογή, να βγάζει τους δύο αγαπημένους του και αυτοί σε ζωντανή σύνδεση να επιλέγουν τις ομάδες τους.

Πέρυσι, το δοκίμασαν πρώτη φορά ζωντανά Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον Τζέιμς και όπως φαίνεται οι αναγνώστες του gazzetta.gr θέλουν να δουν κάτι ανάλογο και φέτος.

Σας ρωτήσαμε και εσείς απαντήσατε και βγάλατε τα αποτελέσματα σας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει αντίπαλο στην Ανατολή με το συντριπτικό 94% και στην «μάχη» της Δύσης ο ΛεΜπρον Τζέιμς νικά τον Λούκα Ντόντσιτς με 47%, με τον νεαρό Σλοβένο να φτάνει μέχρι το 36%. Φαίνεται πως το ελληνικό κοινό ταυτίζεται με το παγκόσμιο, αφού οι δυο τους είναι πρώτοι και στην ψηφοφορία, με τον Λούκα πάντως να έρχεται με... φόρα.

Ο 20χρονος Σλοβένος, που δεν έχει κάνει καν ντεμπούτο σε All Star Game, έχει μπει δυνατά στην «μάχη» για την αρχηγία, παλεύει με τα... θηρία της λίγκας και ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να γράψει ιστορία. Δυστυχώς για τους υπόλοιπους δεν φαίνεται να έχουν κάποια τύχη για αρχηγοί και μένει να δούμε ποιοι θα είναι τελικά οι δύο που θα βρεθούν πρωταγωνιστές σε αυτή την διαδικασία.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στο τέλος, με τον Greek Freak δύσκολα να χάνει την αρχηγία της Ανατολής και να περιμένει τον αντίπαλο του από την Δύση.

Δείτε τα αποτελέσματα:

 

NBA Τελευταία Νέα