Λερόι Ρίτσαρντσον: Ο διαιτητής που υπηρέτησε 12 χρόνια στο ναυτικό απέτρεψε τις μπουνιές Μπάτλερ - Ουόρεν (vids)

Gazzetta team
Λερόι Ρίτσαρντσον: Ο διαιτητής που υπηρέτησε 12 χρόνια στο ναυτικό απέτρεψε τις μπουνιές Μπάτλερ - Ουόρεν (vids)

bet365

Αν κάτι ξεχώρισε από το θερμό επεισόδιο μεταξύ Μπάτλερ - Ουόρεν, αυτό ήταν η... υπερπροσπάθεια του διαιτητή να απομακρύνει τον παίκτη των Χιτ, για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Σούπερ Καπ Ισπανίας με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Στο Χιτ - Πέισερς λίγο έλειψε Μπάτλερ και Ουόρεν να έρθουν στα χέρια, μετά από μαρκάρισμα του δεύτερου που προκάλεσε τα νεύρα του πρώτου.

Οι δύο παίκτες κόλλησαν τα κεφάλια τους και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με συμπαίκτες και αντιπάλους να επεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Κάποιος, όμως, έτρεξε πιο γρήγορα...

Ο διαιτητής Λερόι Ρίτσαρντσον είδε αμέσως τι πάει να γίνει και έφυγε... καρφί πάνω στον Μπάτλερ, προσπαθώντας με όλη του τη δύναμη να τον απομακρύνει από τον Ουόρεν και τα κατάφερε.

Ο ρεφ με το Νο20 που έγινε κατά κάποιο τρόπο viral, έχει υπηρετήσει 12 χρόνια στο ναυτικό (1982-94) κι έχει πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό του.

Φέτος διανύει την 25η σεζόν του στην κορυφαία λίγκα κι έχει σφυρίξει πάνω από 1.380 παιχνίδια.

Είναι motivational speaker στο Tidewater Detention Home, αλλά και σε πολλά σχολεία της Βιρτζίνια. Είναι επίσης οπλοποιός, αλλά και δεινός σκοπευτής!

Αν υπήρχε ένας τέτοιος διαιτητής και στο brawl του 2004 μεταξύ Πίστονς και Πέισερς, ίσως να μην είχαν γίνει, όσα έγιναν. Αν δεν φοβόταν να τα βάλει με τον Άρτεστ, βέβαια!

 

NBA Τελευταία Νέα