Ποιους θέλετε να δείτε ως αρχηγούς στο All Star Game; (poll)

Αντωνία Σπανού
Ποιους θέλετε να δείτε ως αρχηγούς στο All Star Game; (poll)

bet365

Το All Star Game επιστρέφει και η «μάχη» για τους αρχηγούς έχει φουντώσει. Ποιους θα θέλατε να δείτε να επιλέγουν ομάδα την φετινή σεζόν;

Σούπερ Καπ Ισπανίας με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

​Η περσινή σεζόν ήταν πρωτοπόρα για το All Star Game, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία οι δύο αρχηγοί, επέλεξαν σε ζωντανή σύνδεση τις ομάδες τους με βασικούς και αναπληρωματικούς. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν ο πρώτος σε ψήφους και εκείνος που επέλεξε και πρώτος παίκτη για την ομάδα του, ενώ δίπλα του είχε τον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έφτιαξε και εκείνος με την σειρά του την ομάδα του.

Η διαδικασία φέτος θα επαναληφθεί και η ψηφοφορία για τους δύο αρχηγούς έχει ανοίξει, με την «μάχη» να είναι σκληρή. Στην κορυφή είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, που διεκδικεί και την πρώτη του παρουσία στον θεσμό και το να είναι αρχηγός, με τον κόσμο να τον λατρεύει και φυσικά τους Σλοβένους να θέλουν να τον βγάλουν πρώτο.

Δεύτερος και πάνω από τον ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ στην τρίτη θέση έχει «πέσει» ο «Βασιλιάς». Η ψηφοφορία συνεχίζεται, ο κόσμος θα στείλει το δικό του μήνυμα, αλλά στο τέλος, όπως κάθε χρόνο θα έχουμε ανατροπές.

Θα ήταν εξαιρετικό ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι να καταφέρει να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως αρχηγός στο All Star Game, ενώ φαίνεται πως θα... πέσουν κορμιά μέχρι το τέλος.

Το gazzetta.gr ανοίγει την δική του κάλπη και σας καλεί να επιλέξετε τους αρχηγούς που θέλετε να δείτε στο Σικάγο τον επόμενο μήνα.

ΑΝΑΤΟΛΗ

Η Ανατολή είναι λίγο πιο... εύκολη ως προς αυτούς που ξεχωρίζουν, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι είναι ο MVP και ο μεγαλύτερος σταρ της Περιφέρειας και οι ψήφοι του είναι σχεδόν διπλάσιοι από τον δεύτερο.

Ο Εμπίντ θα παλέψει για την δεύτερη θέση, με τον πρωταγωνιστή των Σίξερς να ξεχωρίζει, ενώ η πολύ καλή σεζόν και πέρυσι και φέτος, πριν τραυματιστεί, του Σιάκαμ τον φέρνουν ψηλά στην προτίμηση του κόσμου.

Δυνατά έχουν μπει φέτος και ο Τρε Γιανγκ, με τον νεαρό να εντυπωσιάζει με αυτά που κάνει στο παρκέ, ενώ ο Ίρβινγκ κρατά την θέση του στην αγάπη του κόσμου, παρά τον τραυματισμό του στον ώμο, που τον έχει κρατήσει καιρό εκτός παρκέ.

ΔΥΣΗ

Στην Δύση τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα με τις ψήφους. Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει έρθει για να μείνει και με δυνατή αρχή έχει ξεπεράσει και τους δύο περσινούς αρχηγούς.

Είναι πρώτος σε ψήφους και αφήνει στην δεύτερη θέση τον ΛεΜπρον Τζέιμς, που βλέπει το όνομα του στην 3η θέση συνολικά. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τον περσινό MVP Τελικών, Καουάι Λέοναρντ, που διεκδικεί και εκείνος μια θέση αρχηγού, ενώ οι Ντέιβις και Χάρντεν συμπληρώνουν την πεντάδα που «κυνηγά» την κορυφή.

 

NBA Τελευταία Νέα