Κερ: «Περίμενα τηλεφώνημα από τον Πόποβιτς μετά την αποβολή, όπως είχα κάνει εγώ πέρυσι» (audio)

Γιώργος Κούβαρης
Κερ: «Περίμενα τηλεφώνημα από τον Πόποβιτς μετά την αποβολή, όπως είχα κάνει εγώ πέρυσι» (audio)

bet365

Με αφορμή την αποβολή του στο ματς των Ουόριορς με τους Κινγκς, ο Στιβ Κερ είχε να μοιραστεί μια απολαυστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Όπως είναι γνωστό, ο τεχνικός του Γκόλντεν Στέιτ είπε κάτι... γαλλικά στους διαιτητές του αγώνα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και στη συνέχεια να τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 25.000 δολαρίων.

Μιλώντας στο podcast του KNBR 680, ο Στιβ Κερ θυμήθηκε και μια ιστορία από τον περασμένο Απρίλιο με τον Γκρεγκ Πόποβιτς: «Ήταν το ματς των Σπερς με τους Νάγκετς τον περασμένο Απρίλιο. Δεν το παρακολουθούσα, απλά έβλεπα την εξέλιξη στο κινητό μου. Κάποια στιγμή με το σκορ στο 6-4, έγραφε: 'Φάουλ, οι Σπερς, αποβλήθηκε ο Πόποβιτς'. Και ήμουν σε στυλ 'Θεέ μου, αποβλήθηκε σε 60 δευτερόλεπτα! Είναι επικό!'. Οπότε του τηλεφώνησα αμέσως με σκοπό να του αφήσω μήνυμα. Όμως... απάντησε με το που είχε επιστρέψει στα αποδυτήρια και μου είπε: 'Το πιστεύεις; Πιστεύεις ότι οι αυτοί οι άνθρωποι με απέβαλαν ύστερα από ένα λεπτό;' Ε, έχοντας στο μυαλό μου αυτό, κοίταξα και εγώ το κινητό μου μετά την αποβολή, αλλά όχι. Δεν με είχε πάρει εκείνος τηλέφωνο!»

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 05:45

 

NBA Τελευταία Νέα