ΝΒΑ και Twitter επέκτειναν τη συνεργασία τους, live σχολιασμός από Τσάνινγκ Φράι

Gazzetta team
ΝΒΑ και Twitter επέκτειναν τη συνεργασία τους, live σχολιασμός από Τσάνινγκ Φράι

bet365

Το ΝΒΑ, το Twitter και η Turner Sports ανανέωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας μοναδικές live εμπειρίες στους λάτρεις της κορυφαίας λίγκας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση: «Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, το ΝΒΑ, μέσα από την ψηφιακή συνεργασία με την Turner Sports, στην οποία ανήκει το κανάλι ΤΝΤ, προσφέρει μια συμπληρωματική live streaming επιλογή για τα δεύτερα ημίχρονα τουλάχιστον 20 παιχνιδιών, του All-Star Game και τουλάχιστον 16 αγώνων playoffs, μαζί με τους τελικούς της Δύσης. Ο Τσάνινγκ Φράι θα είναι αναλυτής στο #NBATwitterLive, μαζί μα ανθρώπους γνωστούς στο ΝΒΑ, που θα σχολιάζουν κάθε παιχνίδι που θα είναι διαθέσιμο στο @NBAonTNT».

Επίσης, θα υπάρχουν polls για τους φιλάθλους, άπλετο ζωντανό περιεχόμενο για όσους αγαπούν το ΝΒΑ παγκοσμίως και για πρώτη φορά θα γίνουν «Q&As» (ερωτήσεις-απαντήσεις) για τα playoffs και τους τελικούς. Ακόμη, θα υπάρχει και υλικό on-demand, στο οποίο περιλαμβάνονται highlights, παρασκήνια και εβδομαδιαίες ανακεφαλαιώσεις.

Βέβαια, κάποια από τα live περιεχόμενα θα είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ, όπως η iso-cam, η οποία θα ακολουθεί στο δεύτερο ημίχρονο τον παίκτη που θα ψηφίζει ο κόσμος στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

 

NBA Τελευταία Νέα