Οι 4 παίκτες της «παλιάς φρουράς» του ΝΒΑ που έλαμψαν το ίδιο βράδυ! (pic & vids)

Αντωνία Σπανού
Οι 4 παίκτες της «παλιάς φρουράς» του ΝΒΑ που έλαμψαν το ίδιο βράδυ! (pic & vids)

bet365

Η παλιά... φρουρά του ΝΒΑ βρέθηκε σε ένα «μαγικό» βράδυ και φωνάζει δυνατά ότι είναι ΕΔΩ.

«Ξοφλημένος και αυτός;», ρώτησε σε story του ο ΛεΜπρον απευθυνόμενος στον κόσμο και με αφορμή την μεγάλη εμφάνιση του Καρμέλο Άντονι. Ο «Βασιλιάς» δεν είναι ο μοναδικός, αλλά και αυτός το φετινό καλοκαίρι δεν πέρασε καλά με την κριτική που του έγινε.

Ο ΛεΜπρον κρίθηκε πολύ αυστηρά για όσα έγιναν στους Λέικερς, ο Καρμέλο Άντονι έμεινε ένα πολύ μεγάλο διάστημα εκτός και πραγματικά παρακαλούσε για μια θέση στο ΝΒΑ, ο Κρις Πολ πήγε με τεράστια κριτική και αυτός στους Θάντερ, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ για να αλλάξει το στάτους δίπλα στο όνομα του έχει παλέψει όσο λίγοι.

Η... παλιά φρουρά του ΝΒΑ δεν έχει περάσει λίγα, αλλά δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα και να κλείσει στόματα. Προϊόν μεγάλης σύμπτωσης είναι μια βραδιά όπως η χθεσινή που βοηθά εξαιρετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε 31 πόντους κόντρα στους Νικς, ο Καρμέλο έβαλε το σουτ της νίκης κόντρα στους Ράπτορς, ο Ρόουζ ήταν εκείνος που τράβηξε την ομάδα του εκεί που τον χρειαζόταν, ενώ ο Κρις Πολ συνεχίζει να κάνει μια πολύ καλή σεζόν, να ηγείται των Θάντερ και να απαντά στους καλοθελητές μέσα στο παρκέ.

Η μπασκετική βραδιά χθες (8/1) ήταν μια... ωδή στο κλασσικό ΝΒΑ και οι ρομαντικοί μπορούν να εκτιμήσουν αυτά που είδαν με άλλο τρόπο.

  • ΚΑΡΜΕΛΟ ΑΝΤΟΝΙ

Ο Καρμέλο Άντονι έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την επιστροφή του και... μίλησε στο τέλος, όπως έχει μάθει να κάνει όλα τα χρόνια. Πέρασε απίστευτες δυσκολίες, βγήκε μόνος του από την αφάνεια, οι Μπλέιζερς του έδωσαν την ευκαιρία και τώρα τους το ξεπληρώνει.

Έβαλε μεγάλο καλάθι στο τέλος, όπως μόνο εκείνος ξέρει, θύμισε πολύ τον παλιό, καλό Καρμέλο και κατάφερε να θυμίσει σε όλους όσους τον αμφισβήτησαν πως έφτασε μέχρι αυτό το σημείο.

  • ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ο πρώτος που έσπευσε να αποθεώσει τον καλό του φίλο και ένας από εκείνους που έχουν ακούσει τα... πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς «πλήρωσε» με προσωπική κριτική την περσινή κακή πορεία των Λέικερς, πείσμωσε και φέτος είναι καταπληκτικός.

Κόντρα στους Νικς είχε ακόμα ένα μεγάλο βράδυ, με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ και οδηγεί τους Λέικερς σαν αληθινός ηγέτης. Στα 35 του η ηλικία του φαντάζει μόνο ένας απλός αριθμός, ενώ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ξεκουραστεί, αν δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού.

Τα λόγια είναι περιττά...

  • ΚΡΙΣ ΠΟΛ

O Κρις Πολ έχει βαλθεί και αυτός με την σειρά του να κλείσει στόματα. Βρέθηκε το καλοκαίρι στους Θάντερ, πολλά ακούστηκαν, αλλά φροντίζει να τα διαψεύδει με την δουλειά του και να αποδεικνύει την ποιότητα του.

Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ καλή και για εκείνον, αφού είχε 28 πόντους κόντρα στους Νετς, με τους 20 από αυτούς να τους βάζει στην 4η περίοδο και στην παράταση, βγάζοντας την εμπειρία του και δίνοντας στην ομάδα του όσα χρειάζεται από εκείνον.

  • ΝΤΕΡΙΚ ΡΟΟΥΖ

Ακόμα ένας της παλιάς φρουράς, που έχει δείξει τι σημαίνει να είσαι μαχητής. Ο Ντέρικ Ρόουζ συμπληρώνει τις μεγάλες εμφανίσεις των... παλιών, με μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στους Καβαλίερς, έχοντας 24 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ, όντας εκεί στα κρίσιμα και αυτός.

Ο DRose είναι ένας παίκτης που έχει περάσει τα... πάντα, πάλεψε με τους δαίμονες του και επέστρεψε στο παρκέ για να αποδείξει ότι πολλά μετρούν για να είσαι κορυφαίος. Εκείνος είναι ένας από τους καλύτερους, η ποιότητα του είναι σε άλλο επίπεδο και έρχεται και αυτός με την σειρά του να συμπληρώσει μερικές σπουδαίες εμφανίσεις την χθεσινή βραδιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα