Το κοινό θέλει να στείλει στο All Star Game τους Καρούσο και Φολ! (pic)

Αντωνία Σπανού
Το κοινό θέλει να στείλει στο All Star Game τους Καρούσο και Φολ! (pic)

bet365

Η ψηφοφορία για το All Star Game είναι σε εξέλιξη και ο κόσμος θέλει με πάθος να δει σε αυτό τον Τάκο Φολ και τον Άλεξ Καρούσο.

Τα All Star Game είναι η γιορτή του μπάσκετ στην Αμερική και σε αυτήν ο κόσμος έχει αποδείξει ότι θέλει να βλέπει αγαπημένα του πρόσωπα, πέρα από τους καλύτερους. Η ψηφοφορία για το ποιοι θα βρεθούν εκεί άνοιξε και οι εκπλήξεις δεν λείπουν ούτε φέτος. Οι Άλεξ Καρούσο και Τάκο Φολ είναι σε αυτήν και η αγάπη που τους έχει το κοινό, φαίνεται ξεκάθαρα.

Ο άσος των Λέικερς, μπορεί να μην είναι πρώτο όνομα, η εμφάνιση του όμως προκαλεί το κοινό, που του έχει ξεχωριστή αδυναμία, ενώ ο πανύψηλος παίκτης των Σέλτικς, είναι μακράν του δεύτερου αγαπημένος στην Βοστόνη και όχι μόνο.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ο Καρούσο είναι στην 8η θέση των γκαρντ της Δύσης με 92.233 ψήφους, ενώ ο Τάκο Φολ είναι 6ος στην Ανατολή με 110.269 ψήφους. Κάθε χρόνο υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει από την αγάπη του κοινού, αλλά δύσκολα στο τέλος φτάνει στην τελική γιορτή.

Πάντως, η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και για τους δύο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα