Λέικερς - Κλίπερς 106-111

Φώτης Καρακούσης
Λέικερς - Κλίπερς 106-111

bet365

Πολύ μεγάλο ματς στο Staples Center με τους Κλίπερς τους φοβερού και τρομερού Λέοναρντ να επικρατούν των Λέικερς του παρά ένα ριμπάουντ «τριπλού» ΛεΜπρόν με 111-106.

Λέστερ - Λίβερπουλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι δεν το χάρηκε κανείς όσο θα ήθελε, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν με απουσίες. Σήμερα, ανήμερα; Χριστουγέννων, Λέικερς και Κλίπερς παρατάχθηκαν με όλα τους τα... όπλα έτοιμοι να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα και το κατάφεραν και με το παραπάνω. Σε ένα παιχνίδι που κράτησε τους πάντες σε αγωνία ως το τέλος, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έγιναν το αφεντικό της πόλης, επικρατώντας των «λιμνάνθρωπων» με 111-106. Μια νίκη που στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι δεν φαινόταν πως θα την πάρουν, αλλά στο τέλος με ψυχή και εξαιρετικές άμυνες το κατάφεραν.

Και λέμε εξαιρετικές άμυνες, όπως αυτή του Μπέβερλι ο οποίος 3 δεύτερα πριν το τέλος, κόλλησε σαν βδέλλα πάνω στον ΛεΜπρόν αναγκάζοντάς τον να κάνει λάθος με το σκορ να είναι 109-106. Μια φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι αυτό, μετά μάλιστα και από παρέμβαση του VAR. Ένα ντέρμπι που είχε τους Λέικερς να είναι συνεχώς μπροστά τις περισσότερες φορές και με διψήφιο αριθμό, αλλά οι Κλίπερς δεν κατέθεσαν τα όπλα και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη που τους φέρνει στο 23-10, με τους αντιπάλους τους να πέφτουν στο 24-7.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές και μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Λέοναρντ ο οποίος σταμάτησε στους 35 πόντους με φοβερά στατιστικά, ενώ κατέβασε και 12 ριμπάουντ. Τον σπουδαίο αυτόν φόργουορντ ακολούθησαν οι Χάρελ και Τζορτζ και με 18 και 17 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο ΛεΜπρόν έφτασε μια ανάσα από το triple double έχοντας 23 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, αλλά ήταν τρίτος σκόρερ της ομάδας του. Πρώτος ο Κούζμα που με 25 πέτυχε ρεκόρ χρονιάς και δεύτερος ο Ντέιβις με 24.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα