Μπράουν: «Μου προσέφεραν μερικές χιλιάδες για να το βουλώσω»

Μπράουν: «Μου προσέφεραν μερικές χιλιάδες για να το βουλώσω»

Gazzetta team
Μπράουν: «Μου προσέφεραν μερικές χιλιάδες για να το βουλώσω»

bet365

Ο Στέρλινγκ Μπράουν εξήγησε τους λόγους που αρνήθηκε τα 400.000 δολάρια που τού προσέφερε ο Δήμος του Μιλγουόκι, για να αποσύρει τη μήνυση που έκανε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν προ έτους.

Super League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Τον Μάιο του 2018 ο παίκτης των Μπακς συνελήφθη από Αστυνομικούς του Μιλγουόκι, με το video που δόθηκε στη δημοσιότητα να συγκλονίζει. Ο Μπράουν τους μήνυσε για κατάχρηση εξουσίας και ρατσιστική επίθεση, ενώ αρνήθηκε τα 400.000 δολάρια που τού προσέφερε ο Δήμος, για να αποσύρει τη μήνυση.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους, μιλώντας στο «ESPN»: «Είναι μεγάλη η διαδικασία. Είναι ακόμα σε εξέλιξη. Προσπάθησαν να μου πετάξουν μερικές χιλιάδες δολάρια για να το βουλώσω και φυσικά δεν μπορούσα να τα δεχθώ, γιατί δεν το κάνω για τον εαυτό μου πια, αλλά για όλους τους άλλους εκεί έξω. Έχω πολλούς γνωστούς που περνούν το ίδιο στο Σικάγο και πίσω στη γειτονιά μου. Ξέρω τι συμβαίνει στο Μιλγουόκι, οπότε είμαι περίπου η "φωνή" για εκείνους που δεν έχουν τα μέσα που έχω εγώ, ώστε να γίνει είδηση και να συζητηθεί σε όλη τη χώρα».

Τον προηγούμενο Οκτώβριο, οι δικηγόροι του Μπράουν ζήτησαν από τον δικαστή να απορρίψει την προσφορά διακανονισμού των 400.000 δολαρίων, με τον ίδιο να προσθέτει: «Τα λεφτά δεν είναι το μεγαλύτερο θέμα. Δεν είναι προτεραιότητά μου. Είναι άλλα πράγματα που εμπλέκονται, οπότε θα συνεχίσουμε τον αγώνα».

Παρόλα αυτά, δεν τους βάζει όλους στο ίδιο... τσουβάλι. «Ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός, οπότε έχω μεγαλώσει ανάμεσά τους. Σέβομαι όσους είναι πίσω από αυτό το σήμα, για όσα προσπαθούν να κάνουν. Έχω δει πως έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο στη γειτονιά μου».

 

NBA Τελευταία Νέα