Τζόνσον: «Αυτή η ομάδα δεν θα ήταν σε αυτή την θέση χωρίς εμένα» (pic)

Τζόνσον: «Αυτή η ομάδα δεν θα ήταν σε αυτή την θέση χωρίς εμένα» (pic)

Αντωνία Σπανού
Τζόνσον: «Αυτή η ομάδα δεν θα ήταν σε αυτή την θέση χωρίς εμένα» (pic)

bet365

Ο ''Μάτζικ'' Τζόνσον θέλει και εκείνος εύσημα για την φετινή επιτυχία των Λέικερς και το λέει.

Super League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ και μέχρι πέρυσι πρόεδρος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, παραχώρησε συνέντευξη και σε αυτήν δεν έκρυψε ότι θέλει εύσημα για την φετινή πορεία της ομάδας του Λος Άντζελες. Μετά την τραγική περσινή σεζόν αποχώρησε ξαφνικά από την ομάδα, με αιχμές για την ιδιοκτήτρια και τον GM της ομάδας και πλέον φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού οι Λέικερς έχουν ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο Τζόνσον νιώθει ότι σε όλο αυτό έχει μερίδιο και δεν δίστασε να το παραδεχτεί και μεταξύ άλλων τόνισε.

«Ένα κομμάτι μου ευχόταν να ήταν εκεί. Αλλά αυτό κάνω, αυτό έκανα 40 χρόνια. Ποτέ δεν ήμουν ο τύπος που κάνει ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω. Δεν είμαι αυτός και δεν μπορούσα να το κάνω άλλο. Αυτή η ομάδα δεν θα ήταν σε αυτή την θέση χωρίς εμένα. Αυτή ήταν η στρατηγική μου, αυτό πίστευα ότι θα ήμασταν τρία χρόνια μετά. Ήξερα ότι ήμασταν στο σωστό μονοπάτι. Όλοι ήθελαν να το κάνουν με τον τρόπο τους, αλλά είμαι καλά με τον εαυτό μου... Πιστεύω ότι σέβονται αυτά που έκανα για την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα