Εμπίντ: «Πήρα τον Σακίλ τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για την κριτική του!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Εμπίντ: «Πήρα τον Σακίλ τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για την κριτική του!» (vid)

bet365

Μπάρκλεϊ και Σακίλ σχολίασαν την κακή περίοδο που περνάει ο Εμπίντ και αυτό μόνο θετικά το έλαβε ο παίκτης των Σίξερς.

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Η κριτική του Σακίλ Ο' Νιλ και του Μπάρκλεϊ για τον Εμπίντ τον «χτύπησε» στον εγωισμό του και οι απαντήσεις ήρθαν μέσα στο παρκέ. Οι δύο πρώην NBAers τόνισαν ότι ήρθε η ώρα να αρχίσει να κυριαρχεί στα παιχνίδια και αυτό το κράτησε ο παίκτης των Σίξερς.

Στο παιχνίδι κόντρα στους Σέλτικς ήταν εξαιρετικός και είχε 38 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην νίκη, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν κάνει καλή σεζόν.

«Για να λένε εκείνοι ότι έχω την προοπτική να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ότι δεν το έχω δείξει αυτό και πρέπει να το δείξω, λέει πολλά. Έχουν βρεθεί εκεί, το έχουν κάνει, είναι Hall of Famers, οπότε μου δείχνει πως πρέπει να παίζω σκληρότερα. Κάλεσα τον Σακίλ χθες. Νόμιζε ότι είχα νευριάσει. Και του είπα ότι καταλαβαίνω τι λέει. Κάνω κακή χρονιά μέχρι τώρα. Ήμουν απελπισμένος. Ό,τι και αν είπαν ήταν καλό για εμένα».

 

NBA Τελευταία Νέα