Κινγκς - Θάντερ 94-93

Φώτης Καρακούσης
Κινγκς - Θάντερ 94-93

bet365

Με τον Μπογκντάνοβιτς να ευστοχεί σε τρίποντο 17 δεύτερα πριν το τέλος, οι Κινγς επικράτησαν των Θάντερ με 94-93.

Ο αγώνας στο Σακραμέντο ήθελε 17 δεύτερα για να τελειώσει με τους Θάντερ να είναι μπροστά με 93-91. Με τον χρόνο για την επίθεση των γηπεδούχων Κινγκς να τελειώνει η μπάλα πήγε στον Μπογκντάνοβιτς και ο Σέρβος γκαρντ μας έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Με ωραία προσποίηση και τρίποντο διαμόρφωσε το τελικό 94-93 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, καθώς στην τελευταία επίθεση ο Πολ αστόχησε, Μια νίκη που φέρνει τους... βασιλιάδες στο 11-13, όσο έχουν και οι... κεραυνοί.

Ο αγώνας όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χιλντ με 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπογκντάνοβιτς με 17 και το τρίποντο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Για τους ηττημένους ο Σρόντερ είχε 17 και ο Ναντέρ ακολούθησε με 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα