Καβαλίερς - Ρόκετς 110-116

Φώτης Καρακούσης
Καβαλίερς - Ρόκετς 110-116

bet365

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι απολαυστικός πετυχαίνοντας 55 πόντους, οι Ρόκετς πέρασαν από το Κλίβελαντ επικρατώντας δύσκολα των Καβαλίερς με 116-110.

Ακόμα μία νίκη για τους Ρόκετς, ακόμα μία φοβερή εμφάνιση για τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο... Μούσιας ήταν απολαυστικός στο Κλίβελαντ και με 55 πόντους με μόλις 5/5 βολές, οδήγησε τις «ρουκέτες» στη νίκη με 116-110. Μια νίκη που τους φέρνει στο 16-8, ενώ οι... ιππότες έπεσαν στο 5-19 σε ακόμα μία χρονιά που φαίνεται πως δεν έχουν ελπίδα για πρόκριση στα playoffs.

Στα του αγώνα ήταν ντέρμπι, καθώς οι γηπεδούχοι το πάλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν και στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκαν και μπροστά. Ωστόσο ο σημερινός Χάρντεν δεν μπορούσε να νικηθεί και έτσι έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από έναν ακόμα φετινό αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Χάρντεν με 55 και τον ακολούθησε ο Ουέστμπρουκ ε 23. Για τους ηττημένους ο Πόρτερ είχε 24 ο Σέξτον 17 και οι Λοβ και Κλάρκσον 17, αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον... Μούσια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα