Αντετοκούνμπο: «Την 1η μου χρονιά είχαμε 15 νίκες, τώρα έχουμε 15 σερί και συνεχίζουμε!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: «Την 1η μου χρονιά είχαμε 15 νίκες, τώρα έχουμε 15 σερί και συνεχίζουμε!» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί των Μάτζικ σχολίασε πως στην ρούκι σεζόν του οι Μπακς είχαν συνολικά τις ίδιες νίκες με αυτές που έχουν τώρα σερί.

Οι Μπακς πήραν την 15η τους νίκη στην σειρά και έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, με τις μεγάλες εμφανίσεις τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τους Μάτζικ, για το διαφορετικό παιχνίδι και την νίκη που ήρθε πιο δύσκολα, ενώ θυμήθηκε και ότι στην ρούκι του σεζόν τα «Ελάφια» είχαν συνολικά όσες νίκες, έχει τώρα σερί η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Μαθαίνεις από τέτοια παιχνίδια. Είναι καλό να παίζεις κλειστά παιχνίδια. Είναι σπουδαίο. Την ρούκι μου σεζόν κερδίσαμε συνολικά 15 παιχνίδια και τώρα έχουμε 15 στην σειρά. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το σερί. Στο τέλος της ημέρας η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να βελτιωνόμαστε και έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο να διανύσουμε».

Και ο Γιάννης συνέχισε:

«Το να παίζεις κλειστά παιχνίδια είναι άλλο συναίσθημα. Θα μας βοηθήσει αλλά προτιμάω τα παιχνίδια που νικάμε με 20 πόντους, 30, παιχνίδια που παίρνουν όλοι ευκαιρία, διασκεδάζουν. Όλα είναι ωραία, αρκεί να κερδίζεις. Η ομάδα είναι πολύ καλή, ιδιαίτερη. Αγαπιόμαστε μεταξύ μας, δεν συμπαθιόμαστε απλά. Αλλά ο δρόμος που έχουμε είναι μακρύς. Έχουμε 58 ακόμα παιχνίδια και τα playoffs, είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα