Ο Κρις Πολ κατηγόρησε τους διαιτητές για... ρεβάνς

Ο Κρις Πολ κατηγόρησε τους διαιτητές για... ρεβάνς

bet365

Οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνική ποινή του Θάντερ έχοντας στο μυαλό τους το περιστατικό που τους χάρισε τη νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς.

Στο ΝΒΑ υπάρχει ο εξής κανονισμός. Αν μία ομάδα καθυστερήσει την εξέλιξη του παιχνιδιού δύο φορές τιμωρείται με τεχνική ποινή.

Πριν τρεις μέρες ο Κρις Πολ στο ματς των Θάντερ με τους Τίμπεργουλβς ενημέρωσε τους διαιτητές για τον αντίπαλο που δεν είχε τη φανέλα μέσα από το σορτσάκι με αποτέλεσμα να καθυστερεί το ματς και να τον χρεώσουν με τεχνική ποινή.

Χάρη σε αυτή τη φάση ελάχιστο χρόνο πριν τη λήξη του παιχνιδιού έκρινε τη νίκη υπέρ των Θάντερ.

Η ομάδα της Οκλαχόμα χθες αντιμετώπισε τους Μπλέιζερς και οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή εις βάρος των Θάντερ λόγω διπλής αργοπορίας στην εξέλιξη του ματς.

Ο Κρις Πολ λόγω των μικροφωνικών εγκαταστάσεων ακούστηκε να λέει πως, «προσπαθείς να αποδείξεις κάτι τώρα; Μπράβο σου, το βράδυ θα είσαι στις εκπομπές της τηλεόρασης. Καταπληκτική δουλειά».

Αργότερα ισχυρίστηκε πως, «ξεκάθαρα οι διαιτητές μου την είχαν φυλαγμένη»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα