ΛεΜπρόν: «Κόσμος γεμάτος αρνητικότητα, μίσος και φθόνο» (pic)

ΛεΜπρόν: «Κόσμος γεμάτος αρνητικότητα, μίσος και φθόνο» (pic)

bet365

Ο «Βασιλιάς» απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού επειδή πανηγύρισε ξυπόλυτος.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε δέκτης αρνητικών σχολίων επειδή πανηγύρισε ξυπόλυτος δύο καλές άμυνες. Ο λόγος που ήταν με τις κάλτσες έχει να κάνει με το γεγονός πως νωρίτερα είχε δώσει τα παπούτσια του σε δύο παιδάκια.

Οι σχολιαστές της αναμέτρησης οι οποίοι ασχολούνται μόνο με τα ματς των Τζαζ τον κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε μέσω instagram κάνοντας λόγο για μίσος, αρνητικότητα και φθόνο.

«Φαντάσου να κάνεις τη δουλειά σου στο υψηλότερο επίπεδο σε βαθμό που δεν είσαι αναγκαίος πλέον, να δίνεις τα παπούτσια σου σε ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι τα οποία εμπνέεις και ελπίζεις να τα έκανες περήφανα εκείνο το βράδυ. Στη συνέχεια να πανηγυρίζεις με τους συμπαίκτες σου για τους οποίους αγαπάς να τους βλέπεις να πετυχαίνουν περισσότερο κι από τον εαυτό σου. Κι όλα αυτά για να δέχεσαι κριτική.

Οι άνθρωποι είναι ο κόσμος που ζούμε και δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν να σταματήσεις την αιτία να ζεις. Αρνητικότητα, κακή ενέργεια, μίσος, φθόνος κλπ κλπ θα προσπαθήσουν να σε τραβήξουν κάτω κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου και είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστείς. Εγώ το διαχειρίζομαι απλά λέγοντας «ευχαριστώ» με ένα χαμόγελο και συνεχίζοντας να προχωράω μπροστά. Ζωή. Χαμόγελο. Αγάπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα