«Γροθιά» στην ομοφοβία από τον Ουέιντ και την οικογένειά του! (pics)

Gazzetta team
«Γροθιά» στην ομοφοβία από τον Ουέιντ και την οικογένειά του! (pics)

bet365

Ο κόσμος μίλησε άσχημα για τον ομοφυλόφιλο γιο του κι ο Ντουέιν Ουέιντ, ως υποστηρικτικός πατέρας, αφόπλισε κατά πάντων!

Η οικογένεια Ουέιντ πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών ενωμένη και χαρούμενη, με την Γκάμπριελ Γιούνιον να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν τα περιποιημένα νύχια του 11χρονου Ζάιον, τα οποία έγιναν αντικείμενο άκομψου σχολιασμού από μερίδα κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι, ο Ζάιον συμμετείχε στο pride του Μαϊάμι με την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειάς του.

Με το πρόσφατο περιστατικό, ο πρώην ΝΒΑer, με ανάρτησή του στο twitter, προστάτεψε την οικογένειά του, λέγοντας: «Είδα κάποιο μίσος στην οικογενειακή μας φωτογραφία. Η ηλιθιότητα είναι μέρος του κόσμου που ζούμε, οπότε το καταλαβαίνω. Το πράγμα, όμως, έχει έτσι - Έχω επιλέξει να ηγηθώ της οικογένειάς μου, όχι όλων σας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εμείς και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον με περιφάνια, αγάπη και χαμόγελο. Ως γονιός, ο μόνος στόχος μου είναι τα παιδιά μου να νιώθουν ότι τα προσέχω, τα αγαπάω και τα υποστηρίζω».

Ασπίδα υπεράσπισης ύψωσε και ο μεγαλύτερος γιος του Ουέιντ, Ζάιρε, που με μια φωτογραφία με τον αδερφό του έβαλε λεζάντα: «Δεν ρωτήσαμε την γνώμη σας».

We didn’t ask for y’all opinion

A post shared by (@zaire) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα