Σπερς - Ρόκετς 135-133

Φώτης Καρακούσης
Σπερς - Ρόκετς 135-133

bet365

Μεγάλο ματς στο Σαν Αντόνιο με τους Σπερς να χρειάζονται δύο παρατάσεις για να κάμψουν την αντίσταση των Ρόκετς και να επικρατήσουν με 135-133.

Μεγάλα παιχνίδια είχε η σημερινή βραδιά με το μεγαλύτερο να είναι αυτό που διεξήχθη στο Σαν Αντόνιο. Εκεί οι Σπερς και οι Ρόκετς τα έδωσαν όλα, όχι μόνο στην κανονική διάρκεια αλλά και στις δύο παρατάσεις, με τα... σπιρούνια να επικρατούν τελικά με 135-133. Μια νίκη που τους φέρνει στο 8-14, με τις... ρουκέτες να πέφτουν στο 13-7. Ο αγώνας από την στιγμή που χρειάστηκε δύο παρατάσεις δε θα μπορούσε να μην ήταν ντέρμπι, παρότι στην κανονική διάρκεια δεν φαινόταν αυτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει από την αρχή τον έλεγχο και στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαν καταφέρει να πάρουν μια διαφορά 16 πόντων. Μια διαφορά που δεν κατάφεραν να κρατήσουν με τους γηπεδούχους να κάνουν την μεγάλη τους αντεπίθεση και στο τέλος να παίρνουν και την μεγάλη νίκη με δύο βολές του ΝτεΡόζαν. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ουόκερ με 28 πόντους και τον ακολούθησαν οι Φορμπς με 25 και ΝτεΡόζαν με 23. Για τους ηττημένους ο Χάρντεν έφτασε και πάλι τους 50 πόντους, αλλά ευστοχώντας σε 24 βολές, με τον Καπελά να ακολουθεί με 22 και τους Ουέστμπρουκ, Ρίβερς με 19.

 

NBA Τελευταία Νέα