Οι Χοκς «βύθισαν» τους Ουόριορς στο χειρότερο ρεκόρ του ΝΒΑ

Αντωνία Σπανού
Οι Χοκς «βύθισαν» τους Ουόριορς στο χειρότερο ρεκόρ του ΝΒΑ

bet365

Οι Χοκς κυριάρχησαν απέναντι στους Ουόριορς και βύθισαν ακόμα περισσότερο τους «Πολεμιστές» στο χειρότερο ρεκόρ του ΝΒΑ.

Οι Χοκς κατάφεραν και πήραν μια μεγάλη νίκη στον δρόμο τους, αφού κέρδισαν τους Ουόριορς με 104-79.

Η ομάδα του Στιβ Κερ βυθίστηκε ακόμα παραπάνω και έχει και επίσημα το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 4-18, έχοντας χάσει τα τελευταία έξι παιχνίδια από τα επτά που έχουν δώσει.

«Παίζαμε για τον εαυτό μας αντί να παίζει ο ένας για τον άλλον», τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο. «Προσπαθούσαμε να κάνουμε ντρίπλα μέσα στην άμυνα, αντί να κινήσουμε την μπάλα. Όλοι προσπαθούσαν να φτιάξουν και από ένα play, αντί να αφήσει τον διπλανό του να το κάνει και απλά ήρθαμε σε απόγνωση. Δεν είχαμε κανέναν ρυθμό».

Κόντρα στην δεύτερη χειρότερη άμυνα της λίγκας, οι Ουόριορς σκόραραν μόλις 79 πόντους, ισοφαρίζοντας το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ του Κερ, ενώ σκόραραν μόλις 3 τρίποντα από τα 17 που επιχείρησαν, ισοφαρίζοντας το χειρότερο του προπονητή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα