Ο Καρμέλο «έφαγε» τους Χάρντεν και Ντόντσιτς και... γέννησε ερωτηματικά (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο Καρμέλο «έφαγε» τους Χάρντεν και Ντόντσιτς και... γέννησε ερωτηματικά (pic)

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι βγήκε παίκτης της εβδομάδας στην Δύση και ότι άφησε πίσω του τους Χάρντεν και Ντόντσιτς, που τρέλαναν την στατιστική και όπως ήταν λογικό ξεσήκωσε κάποιες συζητήσεις.

Η επιστροφή του Καρμέλο Άντονι στο ΝΒΑ έχει συνοδευτεί από πολύ καλές εμφανίσεις του παίκτη, από θετικά αποτελέσματα για τους Μπλέιζερς, αλλά και τεράστιο δημοσιότητα για τον Μέλο, που μετά από έναν χρόνο επέστρεψε πιο έτοιμος από ποτέ.

Ο Καρμέλο ανακηρύχθηκε παίκτης της Εβδομάδας για την Δύση, ο Αντετοκούνμπο στην Ανατολή, μετά από μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, τελευταία φορά που το είχε κάνει αυτό ήταν το μακρινό 2014, αλλά πολλά ήταν τα ερωτηματικά που «γεννήθηκαν». Κοιτώντας τα στατιστικά του Τζέιμς Χάρντεν και του Λούκα Ντόντσιτς, είναι σαφές ότι οι παίκτες των Ρόκετς και των Μάβερικς έκαναν σπουδαία πράγματα.

Ο Άντονι είχε 22.3 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 61% στα σουτ με την ομάδα του να έχει ρεκόρ 3-0, ο «Μούσιας» είχε 42 πόντους, 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ με το Χιούστον να έχει 2-1, ενώ το παιδί θαύμα, Λούκα Ντόντσιτς είχε 30.3 πόντους, 9 ασίστ και 8.7 ριμπάουντ, με το Ντάλας να έχει ρεκόρ 2-1.

Πιθανότατα το απόλυτο της ομάδας του βοήθησε τον Καρμέλο να πάρει αυτή την διάκριση.

 

NBA Τελευταία Νέα