Tζορτζ: «Σίγουρα όχι η τελευταία φορά που θα είμαι σε highlight του Τέιτουμ»

Νίκος Καρφής
Tζορτζ: «Σίγουρα όχι η τελευταία φορά που θα είμαι σε highlight του Τέιτουμ»

bet365

O Πολ Τζορτζ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Τζέισον Τέιτουμ και τόνισε πως ο αντίπαλος του είναι ξεχωριστός, ενώ ανέφερε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που βρίσκεται σε highlight του.

Ένα απίθανο highlight πρόσφερε ο Τέιτουμ κόντρα στους Κλίπερς, αφού «διέλυσε» τους αστραγάλους του PG13 και έστειλε το ματς στην παράταση.

O Τέιτουμ μετά το τέλος του ματς ανέφερε πως ο PG13 είναι ένας εκ των αγαπημένων του παικτών στη λίγκα, με τον παίκτη των Κλίπερς να απαντά, τονίζοντας πως ο Τζέισον είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σε highlight του Τέιτουμ και δεν θα είναι η τελευταία. Είμαι σίγουρος. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Η δουλειά μου ήταν να συνεχίσω και να κερδίσω το ματς. Ο Τέιτουμ είναι ξεχωριστός παίκτης, ξεχωριστό ταλέντο. Έπαιξε κόντρα στον Κάουαι, εμένα, τον Πατ, τον Λου και έβαλε 30 πόντους, ακόμα και αν δεν είχε τον Χέιγουορντ. Λέει πολλά για το ταλέντο του και την ικανότητα του. Είναι ο λόγος που οι Σέλτικς έχουν αρχίσει εξαιρετικά», ήταν τα λόγια του Tζορτζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα