Αντετοκούνμπο: Έχει υποπέσει σε 52 φάουλ, εκ των οποίων τα 23 επιθετικά!

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: Έχει υποπέσει σε 52 φάουλ, εκ των οποίων τα 23 επιθετικά!

bet365

Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πληρώνει... ακριβά την επιθετικότητά του, αφού όχι μόνο χρεώνεται το ένα επιθετικό φάουλ μετά το άλλο, αλλά στην επίθεση κερδίζει τα... μισά φάουλ απ' όσα του γίνονται.

«Να δείτε. Μία, δύο τρεις, γρατζουνιές...» Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετρούσε μετά το τέλος του αγώνα με τους Μπουλς τις γρατζουνιές που είχε στο ένα του χέρι, θέλοντας να τονίσει τα πάμπολλα φάουλ που του γίνονται και τα οποία δεν σφυρίζονται...

Αντίθετα, ο ίδιος παίζει τόσο κυριαρχικά και με τόση επιθετικότητα, με αποτέλεσμα να χρεώνεται το ένα επιθετικό φάουλ μετά το άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από 13 παιχνίδια στο ΝΒΑ, ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει χρεωθεί με 52 φάουλ εκ των οποίων τα 23 είναι επιθετικά!

«Θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο πράγμα. Να είμαι επιθετικός και να προσπαθώ να περνάω ανάμεσα απ' όλους. Είμαι χαρούμενος που τα φάουλ είναι επιθετικά και όχι χαζά φάουλ. Συνήθως σε τέτοια ματς που χρεώνομαι με επιθετικά φάουλ, σημαίνει ότι παίζω πολύ επιθετικά. Και είμαι χαρούμενος με αυτό».

Να σημειωθεί ότι την δεκαετία του '90 που ο Σακίλ Ο' Νιλ ήταν ο απόλυτα κυριαρχικός παίκτης του ΝΒΑ «γκρεμίζοντας», στην κυριολεξία, όποια μπασκέτα έβρισκε μπροστά του, το ΝΒΑ αναγκάστηκε να... περιορίσει την δράση του. Πώς; Θεσπίζοντας την άμυνα «ζώνης»! Ο Γιάννης μπορεί να μην έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού, μπορεί να μην έχει την τρομακτική δύναμη του Σακίλ ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι από τους πλέον dominant παίκτες στο ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα