Ράπτορς - Μάτζικ 113-97

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Μάτζικ 113-97

bet365

Το αήττητο σερί τους μέσα στο Τορόντο συνέχισαν οι Ράπτορς με τους... δεινόσαυρους να επικρατούν και των Μάτζικ με 113-97.

Όπως τελείωσαν την περσινή χρονιά, συνεχίζουν και την φετινή μέσα στο Τορόντο οι Ράπτορς. Δηλαδή με νίκες, καθώς οι πρωταθλητές επικρατώντας και των Μάτζικ με 113-97 έκαναν το έξι στα έξι στο σπίτι τους. Οι... δεινόσαυροι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήραν σχετικά άνετα τη νίκη που τους έφερε στο 10-4, με την ομάδα του Ορλάντο να πέφτει με την ήττα αυτή στο 6-8.

Πρώτος σκόρερ για τους Καναδούς ήταν ο ΦανΦλιτ που σταμάτησε στους 24 πόντους, με τον Ντέιβις να ακολουθεί με 19 και τον Σιάκαμ να πετυχαίνει 18. Για τους ηττημένους ο Φουρνιέ ήταν μπροστάρης έχοντας 21, ο Ισάακ είχε 16 και ο Ρος 14, ωστόσο δεν έφτασαν για να τους γλιτώσουν από την ήττα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα