Μάβερικς - Ουόριορς 142-94

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Ουόριορς 142-94

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι και πάλι φοβερός πετυχαίνοντας νέο triple double, οι Μάβερικς διέλυσαν τους αποδεκατισμένους Ουόριορς με 142-94.

Με τους Ουόριορς να κατεβαίνουν με μόλις 8 παίκτες, ξέραμε από πριν ποιος θα ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με τους Μάβερικς στο Ντάλας. Αυτό που έμενε να δούμε ήταν αρχικά το που θα φτάσει η διαφορά και φυσικά και μια ακόμα παράσταση από τον Λούκα Ντόντσιτς. Και τα δύο ήταν σε υψηλό επίπεδο με την διαφορά να φτάνει στους 48 πόντους με το εντυπωσιακό 142-94 και τον Σλοβένο να πετυχαίνει το 7ο φετινό του triple double και μάλιστα 3:30 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ε το ματς δεν είχε να δώσει κάτι άλλο με τους νικητές να φτάνουν στο 8-5 και τους ηττημένους που στο ζέσταμα έχασαν και τον Ντρέιμοντ Γκριν να έχουν πέσει στο 3-12. Πρώτος σκόρερ για τους καουμπόηδες ο Ντόντσιτς που είχε 33 πόντους, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ και δίνοντας και 11 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε ο Χάρνταγουεϊ με 20. Για τους ηττημένους ο Πασχάλ είχε 22 και ο Μπόουσον 16, αλλά φυσικά δεν έφταναν όχι για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη, αλλά για να γλιτώσει την συντριβή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα