Kιούμπαν: «Είμαι υπέρ της... ξεκούρασης των παικτών»

Νίκος Καρφής
Kιούμπαν: «Είμαι υπέρ της... ξεκούρασης των παικτών»

bet365

O Mαρκ Κιούμπαν μίλησε για το load management (την ξεκούραση των παικτών και την διαχείριση τους μέσα στη σεζόν) και δήλωσε σύμφωνος με αυτό.

Υπέρ του load management που επιστρατεύουν αρκετές ομάδες του ΝΒΑ τάχθηκε ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν.

«Δεν είναι πρόβλημα το load management (η διαχείριση του χρόνου των παικτών και το πόσα ματς παίζουν μέσα στη σεζόν). Θεωρώ πως oι ομάδα πρέπει να είναι πιο έξυπνες σχετικά με αυτό το θέμα. Εγώ συμφωνώ με το load management. Είναι χειρότερο να χάσεις ένα παίκτη σε ματς της regular season παρά στα playoffs Το πιο ηλίθιο πράγμα είναι να αγνοείς τη φυσική».

Φέτος το θέμα με την διαχείριση παικτών έχει γίνει πιο επίκαιρο με τους Κλίπερς και τον Καουάι Λέοναρντ. Ο Klaw έχει χάσει 2 ματς που έχουν μεταδοθεί σε εθνικά δίκτυα, αφού ήταν back to back ματς.

Οι Μάβερικς ξεκούρασαν τον Πορζίνγκις στο ματς του Σαββάτου, αφού είναι κομμάτι της ομαλής επιστροφής του μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη.

Φέτος μαζί με τον Ντόντσιτς θα προσπαθήσουν να βάλουν το Ντάλας στα playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα