Σανς - Λέικερς 115-123

Gazzetta team
Σανς - Λέικερς 115-123

bet365

Δεν σταματούν πουθενά οι Λέικερς με τους... λιμνάνθρωπους να περνάνε και από το Φοίνιξ επικρατώντας των μαχητικών Σανς με 123-115.

Ο αγώνας στο Φοίνιξ ανάμεσα στους Σανς και τους Λέικερς θέλει 3:10 για να τελειώσει και το σκορ είναι 111-111 με τους... ήλιους να χτυπάνε στα ίσια την παρέα του ΛεΜπρόν. Εκεί ωστόσο η ομάδα του Λος Άντζελες έδειξε για ακόμα μία φορά φέτος πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Με τρία συνεχόμενα τρίποντα (ένα του «Βασιλιά» και δύο του Κούζμα) έκανε το 111-120 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Ένα ματς που ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να παλεύουν και με το παραπάνω, αλλά στο τέλος να φεύγουν απογοητευμένοι από το γήπεδο.

Με τη νίκη αυτή οι Λέικερς έφτασαν το 8-2 συνεχίζοντας το εξαιρετικό τους ξεκίνημα, ενώ οι Σανς έπεσαν στο 6-4. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντέιβις που έφτασε τους 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κούζμα και ΛεΜπρόν με 23 και 19 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους οι Ρούμπιο και Μπούκερ είχαν από 21, ο Μπέινς σταμάτησε στους 20 και ο Σάριτς έφτασε τους 18.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα