Αντετοκούνμπο: Δεν έβαλε καλάθι στο 1ο μέρος, «πετούσε» με 28 στο 2ο!

Αντετοκούνμπο: Δεν έβαλε καλάθι στο 1ο μέρος, «πετούσε» με 28 στο 2ο!

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: Δεν έβαλε καλάθι στο 1ο μέρος, «πετούσε» με 28 στο 2ο!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το χειρότερο του πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Τζαζ, αφού δεν πέτυχε καλάθι και είχε 2 πόντους από βολές και επέστρεψε στο δεύτερο και έβαλε 28, όντας καταπληκτικός.

Απίστευτα πράγματα κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και έχει βρει όλους τους τρόπους να μην μας κάνει να... βαριόμαστε. Κόντρα στους Τζαζ είχε και πάλι... τρομαχτική στατιστική, αλλά ο τρόπος που την έκανε έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο πρώτο μισό ο σταρ του Μιλγουόκι έκανε μια από τις χειρότερες του εμφανίσεις με 2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη με 0/7 σουτ και 2/4 βολ. κάτι που σημαίνει ότι δεν κατάφερε να βάλει καλάθι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού ο Γιάννης επέστρεψε αποφασισμένος να αλλάξει τα δεδομένα. Στο δεύτερο μισό ο «Greek Freak» πετούσε «φωτιές» και πρόσθεσε στην στατιστική του 28 πόντους, , 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο, 3 λάθη, 6/9 βολές και 10/15 σουτ. Τρομερή η αλλαγή του Έλληνα σταρ, που όμως στο τέλος δεν ήταν αρκετή για να πάρουν την νίκη τα «Ελάφια», καθώς ο Γιάννης αποβλήθηκε με 6 φάουλ, 53,9" πριν το τέλος του αγώνα..

Συνολικά, ο Αντετοκούνμπο τέλειωσε το ματς με 30 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη.

 

NBA Τελευταία Νέα