Γιάννης για Λέοναρντ: «Δεν ξέρω ποιος του λέει να μην παίξει...» (vid)

Αντωνία Σπανού
Γιάννης για Λέοναρντ: «Δεν ξέρω ποιος του λέει να μην παίξει...» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφωνεί κάθετα με την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ και εξηγεί πως διαφέρει η νοοτροπία του με αυτή του MVP των Τελικών.

Ο Καουάι Λέοναρντ έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τους Μπακς, επέλεξε να ξεκουραστεί και αυτό είναι κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ του Μιλγουόκι έχει διαφορετική άποψη για το πως πρέπει να παίρνει ένας παίκτης τα ρεπό του και το εξήγησε αυτό.

«Χωρίς να θέλω να είμαι ασεβής απέναντι σε οποιονδήποτε ή να στεναχωρήσω κάποιον, αλλά έχω παίξει με τον Καουάι, ξέρω ότι είναι ανταγωνιστικός, ξέρω ότι σίγουρα θέλει να παίξει, δεν ξέρω ποιος του λέει να μην παίξει, να πάρει ρεπό, αλλά για εμένα θα υπάρξουν διαλείμματα, άλλωστε το ΝΒΑ μας δίνει 21, 22 παιχνίδια που μπορείς να μείνεις εκτός και είναι μια χαρά ματς για να ξεκουραστείς.

Όταν έχεις παιχνίδια σαν και αυτά, για εμένα βγαίνεις εκεί έξω και κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίσεις. Ο κόουτς το ξέρει αυτό και ποτέ δεν θα ερχόταν σε εμένα να πει, ''κοίτα Γιάννη πρέπει να πάρεις ένα διάλειμμα σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό'', δεν θα το επέτρεπα να συμβεί, αλλά στο τέλος της ημέρας κάθε οργανισμός δουλεύει με διαφορετικό τρόπο και πρέπει να το σεβαστούμε».

Δείτε τι λέει ο Γιάννης για τον Λέοναρντ στο 3:40'' του βίντεο

 

NBA Τελευταία Νέα