Μάβερικς - Μάτζικ 107-106

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Μάτζικ 107-106

bet365

Σε ένα ματς που στο τέλος του η μία ομάδα έδειχνε να «χαρίζει» το ματς στην άλλη, οι Μάβερικς με ηγέτη τον Λούκα Ντόντσιτς πήραν τη νίκη επικρατώντας των Μάτζικ με 107-106.

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για την σημερινή βραδιά έγινε στο Ντάλας, με τους Μάβερικς και τους Μάτζικ να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που οι δύο ομάδες έδειχναν να την «χαρίζουν» η μία στην άλλη και στο τέλος την πήραν οι γηπεδούχοι επικρατώντας με 107-106. Και λέμε «χάριζαν» γιατί οι «καουμπόηδες» κατάφεραν να προηγηθούν με 107-102 δείχνοντας πως θα έπαιρναν τη νίκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μείωσαν στον πόντο και ενώ ήθελε λίγο παραπάνω από ένα λεπτό, άρχισαν τα απανωτά λάθη, με αποκορύφωμα το επιθετικό φάουλ του Γκόρντον.

Έτσι το τέλος του ματς βρήκε την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς να πανηγυρίζει τη νίκη και να φτάνει έτσι το 4-2, με τους αντιπάλους τους να πέφτουν στο 2-6. Ο Σλοβένος ήταν και ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές έχοντας 27 πόντους με τον Κλέμπερ να ακολουθεί με 14. Για τους ηττημένους ο Γκόρντον είχε 23 και ο Βούτσεβιτς 19.

 

NBA Τελευταία Νέα