Εμπίντ: «Δεν έπρεπε να αποβληθώ, γιατί δεν έριξα μπουνιές» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Εμπίντ: «Δεν έπρεπε να αποβληθώ, γιατί δεν έριξα μπουνιές» (vid)

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ σχολίασε το... ξύλο που έπαιξε με τον Καρλ - Άντονι Τάουνς στην αναμέτρηση των Σίξερς με τους Τίμπεργουλβς.

Ο Καμερουνέζος σέντερ είπε αρχικά: «Ένιωσα πως έγιναν κάποια πράγματα στις τρεις προηγούμενες κατοχές. Δεν ξέρω, στην τελευταία κατοχή, τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθος, και το χέρι μου μπλέχτηκε. Και το επόμενο που έγινε, ήταν να με κρατήσει. Αλλά είναι μπάσκετ, είμαι καλός σε αυτό και μού αρέσει να μπαίνω στο μυαλό των άλλων. Πρώτα από όλα, δεν είμαι σκ@$λα (γέλια). Δεν μιλήσαμε πολύ. Έκανα ό,τι είχα να κάνω. Προσπάθησα να ελέγξω τον εαυτό μου, αλλά συνέβη. Είναι από τις καταστάσεις που δεν ξέρεις ποτέ ότι θα γίνουν. Προχωράμε. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν. Αυτό μου αρέσει σε αυτή την ομάδα, αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε ο ένας τον άλλον».

Όσο για την αποβολή του; «Δεν έριξα καμία μπουνιά σε κανέναν, προσπάθησα να είμαι όσο... κουλ μπορούσα σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν έπρεπε να αποβληθώ. Αλλά έχουν... ιστορικό με το να εξαντλούν την αυστηρότητά τους σε εμένα με ένα... ευφυή τρόπο. Ελπίζω να γίνει το ίδιο για να το ανατρέψουν αυτό, αλλά δεν το περιμένω».

Οι Εμπίντ - Τάουνς ξέφυγαν και στο instagram: «Πάντα ήσουν κότα, η σκ@$λα του Μπάτλερ»! (pics & vid)

Χαμός στο Σίξερς-Τιμπεργουλβς, μπουκέτα Εμπίντ με Τάουνς (vids

 

NBA Τελευταία Νέα