Οι Εμπίντ - Τάουνς ξέφυγαν και στο instagram: «Πάντα ήσουν κότα, η σκ@$λα του Μπάτλερ»! (pics & vid)

Κάτια Πετροπούλου
Οι Εμπίντ - Τάουνς ξέφυγαν και στο instagram: «Πάντα ήσουν κότα, η σκ@$λα του Μπάτλερ»! (pics & vid)

bet365

Τζοέλ Εμπίντ εναντίον Καρλ - Άντονι Τάουνς... round 3 και στα social media! Οι δύο παίκτες συνεχίζουν να ανταλλάσσουν κουβέντες μέσω instagram, μετά την... πάλη τους Σίξερς - Τίμπεργουλβς!

Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Το... σώσε έγινε στο «Wells Fargo Center», όταν οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και μετέτρεψαν το παρκέ σε ρινγκ!

Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί, καθώς η κόντρα τους μεταφέρθηκε και στο instagram.

Ο Εμπίντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη ομαδική νίκη! Μεγάλωσα ανάμεσα στα λιοντάρια και μια γάτα (cat, από την συντομογραφία ΚΑΤ, του ονόματος του Τάουνς) όρμησε πάνω μου απόψε. Η μάνα του μου έκανε κ@&$οδάχτυλα», αναφέροντας στο σχόλιό του και τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέρυσι είχε κόντρα με τον Τάουνς, καθώς φημολογούταν ότι κοιμήθηκε με την κοπέλα του.

Ο ΚΑΤ δεν έμεινε με... σταυρωμένα χέρια, έπιασε το κινητό του και απάντησε από το προφίλ του. «Δεν είμαι σκ$%α, έχω μεγαλώσει ανάμεσα στα λιοντάρια», κοροϊδεύοντας τα λεγόμενα του Εμπίντ με clown emojis και ποστάροντας την φωτογραφία που έκλαιγε, μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς στα περσινά playoffs.

I aIN’t nO BiTcH RaiSeD ARoUnD LiOnS #BitchTalk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl-Anthony Towns (@karltowns) στις

Ο σέντερ των Σίξερς δεν... μάσησε κι έκανε σχόλιο στην ανάρτηση, γράφοντας: «Φαντάσου να μιλάς μετά από μια ήττα 20 πόντων. Συνέχισε να χρησιμοποιείς εκείνη την φωτογραφία που νοιαζόμουν για την ήττα στον δεύτερο γύρο των playoffs (που έκλαιγε ο Εμπίντ). Α, περίμενε, δεν έχεις πάει ποτέ σε playoffs. Δεν ξέρεις πως είναι. Ήσουν κότα όλη σου τη ζωή. Γι' αυτό σού φέρθηκε σαν σκ$%λα ο ξέρεις ποιος. Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα αυτά που έγιναν, αλλά ξέρω πράγματα για σένα. Μού ανήκεις».

Ο Τάουνς έσβησε το σχόλιο, αλλά ο Εμπίντ το έκανε printscreen κι επεσήμανε «είτε έσβησε το σχόλιό μου, είτε το έκρυψε».

 

NBA Τελευταία Νέα