Λέικερς - Γκρίζλις 120-91: Θεαματικοί «λιμνάνθρωποι» με εντυπωσιακό Ντέιβις (vid)

Φώτης Καρακούσης
Λέικερς - Γκρίζλις 120-91: Θεαματικοί «λιμνάνθρωποι» με εντυπωσιακό Ντέιβις (vid)

bet365

Με τον... εξωπραγματικό σήμερα Ντέιβις να έχει 40 πόντους και 20 ριμπάουντ σε μόλις τρεις περιόδους, οι Λέικερς επικράτησαν των Γρκίζλις με 120-91 κάνοντας το τρία στα τρία μέσα στο σπίτι τους.

Λέικερς από τα παλιά θύμισε κόντρα στους Γκρίζλις η παρέα των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέβις. Οι... λιμνάνθρωποι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν ό,τι ήθελαν τις «αρκούδες» επικρατώντας με το εμφατικό 120-91. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του Λος Άντζελες που έχει συνολικά 3-1 ρεκόρ, ενώ το συγκρότημα του Μέμφις έχει 1-3.

Τα πάντα στον αγώνα αυτόν κρίθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι με ένα σερί 22-0 έσβησαν κάθε σκέψη αντίδρασης από τους αντιπάλους τους, που με την σειρά τους στο πρώτο ημίχρονο πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά στο τέλος αυτό που μένει είναι οι 29 πόντους διαφορά που ηττήθηκαν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Άντονι Ντέιβις ο οποίος είχε 40 πόντους και 20 ριμπάουντ και όλα αυτά σε μόλις 3 δωδεκάλεπτα, κάτι που στους Λέικερς έχει να γίνει εδώ και 16 χρόνια. Δίπλα του ο ΛεΜπρόν με τον «Βασιλιά» να είναι χαλαρός στο πρώτο ημίχρονο, να φορτσάρει στο δεύτερο και να τελειώνει με 23 πόντους και 8 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Μοράντ είχε 16 και ο Βαλαντσιούνας 14.

 

NBA Τελευταία Νέα