Γκριν: «Ναι είμαστε ακόμη χάλια, αλλά θα βελτιωθούμε!» (vid)

Γκριν: «Ναι είμαστε ακόμη χάλια, αλλά θα βελτιωθούμε!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Γκριν: «Ναι είμαστε ακόμη χάλια, αλλά θα βελτιωθούμε!» (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν συνέχισε την σκέψη του και τόνισε ότι ακόμα οι Ουόριορς δεν είναι καλοί, αλλά έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο παίκτης των Ουόριορς δήλωσε στο προηγούμενο παιχνίδι ότι η ομάδα του είναι σκα@ά και δέχτηκε κριτική γι' αυτό. Μετά την νίκη επί των Πέλικανς συνέχισε να μοιράζεται την ίδια άποψη και εξήγησε την σκέψη του για το άμεσο μέλλον, αλλά και το πιο μακρινό.

«Ακόμα δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σκα@ά αυτή την στιγμή. Θέλουμε βελτίωση. Όταν είπα ότι είμαστε χάλια την προηγούμενη φορά, πολλοί βγήκαν να μιλήσουν. Είμαστε χάλια και ακόμα δεν είμαστε καλοί, απλά πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο.

Σήμερα το κάναμε αυτό, αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κάποιοι το βλέπουν αυτό ως αρνητικό, αλλά εξαρτάται από που το βλέπεις. Εγώ ξέρω την ομάδα και στοχεύουμε να βελτιωθούμε. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα, έχουμε 7 παίκτες με εμπειρία λιγότερη των τριών χρόνων. Πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία και εμείς ως ηγέτες πρέπει να συνεχίσουμε για να έχουν κάποιον να ακολουθούν».

 

NBA Τελευταία Νέα