Ουίλιαμσον: H... ευαισθησία του προκαλεί ανησυχία

Ουίλιαμσον: H... ευαισθησία του προκαλεί ανησυχία

Αντωνία Σπανού
Ουίλιαμσον: H... ευαισθησία του προκαλεί ανησυχία

bet365

O Ζάιον Ουίλιαμσον είναι και πάλι τραυματίας και θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Πέλικανς να τον βλέπουν να είναι ευπαθής και να... ανησυχούν;

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον αδιαμφισβήτητα είναι ένα project που άπαντες περιμένουν να δουν την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Ο νεαρός ρούκι τράβηξε τα βλέμματα στο κολέγιο, έγινε το Νο.1 στο ντραφτ, παίζοντας δίχως αντίπαλο και πλέον ανήκει στους Πέλικανς, με την ομάδα της Νέας Ορλέανης να ευχαριστεί την θεά Τύχη. Μετά την φυγή του Ντέιβις τα πράγματα είχαν... μαυρίσει επικίνδυνα και ο Ζάιον ήρθε για να δώσει νέα πνοή και ελπίδα και να γεμίσει με φως την ομάδα του και την προοπτική της.

Είναι γεγονός ότι όσο είναι στο παρκέ το κάνει με περίσσια επιτυχία, αλλά το θέμα είναι ότι στον ελάχιστο χρόνο που πρωταγωνιστεί, βγάζει θέματα τραυματισμών, με τελευταίο νέο να είναι ότι χάνει την έναρξη της σεζόν και θα μείνει εκτός, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που έφερε μια... αμηχανία στον κόσμο.

Στα παιχνίδια της preseason που αγωνίστηκε είχε 23 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχής και μερικές εντυπωσιακές φάσεις στο ενεργητικό του, δείχνοντας ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του.

Ο Ζάιον Ουίλιασμον μόλις στα 19 του χρόνια μπορεί να έχει απίστευτη προοπτική και να είναι ένα πολύ μεγάλο project του ΝΒΑ, όχι μόνο των Πέλικανς, δείχνει όμως ότι έχει «ευαισθησία». Γυρνώντας τον χρόνο πίσω τραυματίστηκε για πρώτη φορά σοβαρά το 2017, όταν στην προθέρμανση γλίστρησε και χρειάστηκε να μείνει αρκετούς μήνες εκτός με πρόβλημα στο γόνατο.

Ακολούθησε ένα πρόβλημα στο πόδι στην τελευταία του χρονιά, όπου έχασε δύο τουρνουά, ενώ στο Ντιουκ όλοι θυμούνται πως εξερράγη το παπούτσι του και τραυματίστηκε, σε ένα θέμα που χρειάστηκε αρκετές ημέρες για να ξεπεραστεί το σοκ και να καταλαγιάσει ο θόρυβος για ένα παιδί που είχε προλάβει να κάνει αίσθηση.

Ο Ουίλιαμσον έγινε μέλος των Πέλικανς με... δόξα και τιμή, άπαντες περίμεναν να τον δουν να κάνει το ντεμπούτο του στα μονοπάτια του ΝΒΑ, αλλά και πάλι πρόβλημα προέκυψε. Στο summer league έμεινε εκτός, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας είχε θέμα με το γόνατο του, απογοητεύοντας το απαιτητικό κοινό της Αμερικής.

Οι Πέλικανς έχουν ιστορία με τους τραυματισμούς και σίγουρα δεν θέλουν να βλέπουν το μεγαλύτερο κεφάλαιο τους να ταλαιπωρείται και να μην τραβάει τα βλέμματα μέσα στο παρκέ. Πλέον, χάνει και την έναρξη του ΝΒΑ και σίγουρα κανείς δεν είναι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη.

Πάντως, όπως επισημαίνουν και οι Αμερικάνοι, οι τραυματισμοί του μοιάζουν με κακές συμπτώσεις, παρά με κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία, ενώ βέβαια έχει πέσει στο τραπέζι και η κουβέντα για τα κιλά του πιτσιρικά, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο μεγαλόσωμους παίκτες της λίγκας. Βέβαια, φάνηκε κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας να χάνει κιλά και να εμφανίζεται σε καλύτερη κατάσταση, οι Πέλικανς έχουν κάνει κινήσεις και στο ιατρικό τιμ παίρνοντας τον Άαρον Νέλσον, τον επί χρόνια γιατρό των Σανς, για να αλλάξουν τα δεδομένα τους και να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Υπομονή λοιπόν για να απολαύσουμε όλοι μαζί τον Ζάιον Ουίλιαμσον να λάμπει, ελπίζοντας χωρίς τραυματισμούς.

 

NBA Τελευταία Νέα