«Μην ξεχνάτε τους Μπάρετ-Νοξ, θα πόνταρα σε αυτούς»

«Μην ξεχνάτε τους Μπάρετ-Νοξ, θα πόνταρα σε αυτούς»

Νίκος Καρφής
«Μην ξεχνάτε τους Μπάρετ-Νοξ, θα πόνταρα σε αυτούς»

bet365

O Tζέιλεν Ρόουζ στάθηκε στους RJ Μπάρετ και Κέβιν Νοξ, λέγοντας πως θα πρέπει να τους προσέξει περισσότερο ο κόσμος, ενώ ανέφερε πως θα πετύχουν στο ΝΒΑ.

Με τα καλύτερα λόγια για τους Νοξ και Μπάρετ μίλησε ο πρώην παίκτης και νυν αναλυτής του ΝΒΑ, Τζέιλεν Ρόουζ, λέγοντας πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να τους ξεχνά.

«Πιστεύω πως θα κάνει breakout season ο Νοξ. Έχουν και τον Μπάρετ που όποτε έπαιζε μαζί με τον Ζάιον στο Duke, ο κόσμος δεν θυμόταν ότι ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας. Αυτά τα 2 παιδιά έχουν προοπτική. Και οι 2 μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα πράγματα. Σαν μέλος των media, θα πόνταρα πως αυτά τα παιδιά θα είναι επιτυχημένα στη λίγκα. Αν τους δεις προσεκτικά, έρχονται από καλές οικογένειες, μιλάνε εξαιρετικά, είναι ταπεινοί και έξυπνοι. Μην τους ξεχνάτε».

Και οι 2 είναι από τις μεγάλες ελπίδες των Νικς. Άλλωστε η ομάδα έχει αποφασίσει να δώσει τόπο στα νιάτα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει superstar στη free agency.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα