Το ΝΒΑ και οι Αντετοκούνμπο στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Το ΝΒΑ και οι Αντετοκούνμπο στην COSMOTE TV

bet365

Στις 22 Οκτωβρίου αρχίζει το καλύτερο πρωτάθλημα στον πλανήτη με τον Γιάννη να έχει δίπλα του τον Θανάση στην προσπάθειά του να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου.

Το ΝΒΑ αρχίζει! Η καλύτερη λίγκα στον κόσμο ανοίγει αυλαία την Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Ξημερώματα Τετάρτης για εμάς. Κι εδώ και μερικά χρόνια έχουμε το δικό μας ενδιαφέρον με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο MVP της περσινής σεζόν θα έχει στο πλευρό του, τον αδερφό του Θανάση στο Μιλγουόκι έχοντας ως στόχο φέτος να κάνει το επόμενο βήμα. Να κατακτήσει την κορυφή του ΝΒΑ με τους Μπακς.

Προφανώς και το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Οι Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς ενισχύθηκαν με τον Αντόνι Ντέιβις. Οι Κλίπερς κατάφεραν να φέρουν στο Λος Αντζελες τους Λέοναρντ και Τζορντ. Ο Τζέιμς Χάρντεν πήρε στο Χιούστον τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Στην Ανατολή που κυριαρχεί ο Γιάννης, το Μπρούκλιν πήρε και τον Ιρβινγκ και τον Ντουράντ (ο οποίος θα παίξει από την επόμενη σεζόν). Η Φιλαδέλφια απέκτησε και τον Αλ Χόρφορντ.

Με τους Ουόριορς να έχουν χάσει τον Ντουράντ και να έχουν τον Τόμπσον τραυματία η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ φαντάζει ως μία από τις συγκλονιστικότερες των τελευταίων ετών.

Και η αυλαία ανοίγει με δύο ενδιαφέροντα ματς. Οι πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς θ' αντιμετωπίσουν τους Πέλικανς που ναι μεν έχασαν τον Ντέιβις αλλά έχουν μια νεανική ομάδα και φυσικά τον rookie που όλοι περιμένουν να δουν. Τον Ζάιον Ουλιάμσον.

Στη συνέχεια υπάρχει το ντέρμπι του Λος Αντζελες. Οι Λέικερς του ΛεΜπρον και του Ντέιβις θ' αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς του Λέοναρντ με τον Τζορτζ να βλέπει το ματς από τον πάγκο μιας και είναι τραυματίας.

Και τα δύο ματς της πρεμιέρας θα μπορέσετε να τα δείτε ζωντανά κι αποκλειστικά από την COSMOTE TV όπως φυσικά και τα υπόλοιπα σημαντικά ματς της σεζόν.

Τετάρτη 23/10: Τορόντο Ράπτορς-Νιου Ορλεανς Πέλικανς στο COSMOTE SPORT 4HD στις 03:00
Τετάρτη 23/10: Λος Αντζελες Λέικερς-Λος Αντζελες Κλίπερες στο COSMOTE SPORT 7HD στις 05:30.

 

NBA Τελευταία Νέα