Αντετοκούνμπο: «Ωρίμασα με το μωρό, πρόλαβε και με άλλαξε» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ωρίμασα με το μωρό, πρόλαβε και με άλλαξε» (vid)

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: «Ωρίμασα με το μωρό, πρόλαβε και με άλλαξε» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την προετοιμασία των Μπακς, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, ενώ για πρώτη φορά μιλά και για τα συναισθήματα του που θα γίνει πατέρας.

Ο σταρ του Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι πανέτοιμος για την νέα σεζόν, ενώ θα γίνει και για πρώτη φορά πατέρας. Ο Greek Freak μίλησε για την προετοιμασία των Μπακς μέχρι τώρα, ενώ για πρώτη φορά μιλά και για το παιδί που περιμένει η κοπέλα του.

«Κάθε ημέρα γινόμαστε καλύτερα και σταδιακά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το πλάνο μας είναι να κινείται η μπάλα, η μπάλα δεν κολλάει σε κανέναν και όταν τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να είναι επιθετικοί, όλοι συμμετέχουν, γι' αυτό τα παιδιά μπορούν να έχουν ''διπλούς'' αριθμούς. Και αυτό θα κάνουμε όλη την χρονιά. Χρειαζόμαστε από τον καθένα να βγει μπροστά και να κάνει το καλύτερο που μπορεί όλη την χρονιά. Είναι τέλεια φέτος.

Προφανώς είχαμε βάθος στον πάγκο μας πέρυσι, αλλά φέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι. Τα παιδιά βελτιώθηκαν, μεγάλωσαν... είναι έτοιμοι. Λατρεύω τα πάντα σε αυτή την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερο, θα είναι έτοιμοι όλη την σεζόν και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που θέλω να είναι»

Πριν από μερικές ημέρες η κοπέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε μέσω instagram ότι οι δυο τους θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού αστειεύτηκε, μίλησε για το πως το βιώνει μέχρι τώρα, ενώ σχολίασε ότι έλεγαν πόσο ώριμος ήταν, αλλά τώρα άλλαξε πραγματικά.

«Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram (γέλια). Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό. Πλάκα κάνω. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ γιαυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη το ίδιο και τα αδέλφια μου... Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά.

Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και ταιριαστά αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του. Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει. Ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα